PuiU korjasi voittopokaalit

PuiU/86 joukkue nappasi jo kolmannen kerran peräkkäin Mosa cupin voittokannun vuodeksi haltuunsa. Kuvat Ville-Pekka Liimatainen

Miesten kahdeksas Mosa cup herätti jalkapalloväen viime lauantaina Tapanilassa. Ja ensimmäisen kerran lämpimän aurinkoisessa kevätsäässä. Aurinko paistoi myös Puistolan Urheilijoille, joiden joukkueille ojennettiin kummankin sarjan voittopokaalit.

Kilpasarja käynnistyi PuiU.n maaliharjoituksilla naapuri SUMU:a vastaan. 11 -1 voitto oli Mosa cupin historian kovin tulos. Malmin Ponnistajat ja MPS/Atletico Malmi eivät saaneet varsinaisella peliajalla selvitettyä paremmuuttaan. 0 – 0 lukemien jälkeen MPS/Atletico Malmi oli maalein 2 – 4 parempi rangaistuspotkukilpailussa.

Toisella kierroksella Ponnistajat varmistivat pronssitilansa varmalla 5 – 0 voitolla SUMU:sta.

Finaalissa PuiU piti omassa päässään nollan, ja hyökkäyspäässä Wille Weckström, Kalle Lindström ja Lari Sintonen tekivät maalin mieheen. Näin puiulaiset pääsivät 3 – 0 voitolla lauantain yöhön voittopokaalin kera.

Harrastesarjassa MPS/Atletico Akatemia oli 4 – 2 maalein parempi siltamäkeläistaustaista FC KaKe:a vastaan. Toisessa ottelussa PuiU/86 ei antanut pihlajamäkeläisille voiton mahdollisuuksia, vaan eteni finaaliin 3 – 1 voitolla.

Pronssiottelun vei nimiinsä FC KaKe 1 – 0 voitollaan useista erotuomareista koostuneen Hiehosta.

Finaali oli klassikko, PuiU/86 ja MPS/Atletico Malmi ottivat mittaa toisistaan. Tällä kertaa PuiU/86 ei jättänyt epäilyksille sijaa, 6 – 1 voitolla se varmisti kolmannen peräkkäisen Mosa cupin harrastesarjan voiton.

Heimo Laaksonen

PuiU:n edustusjoukkue pääsi pokaalin kanssa tuulettamaan vakuuttavaa Mosa cupin voittoaan.
Edellinen artikkeliMillaisen Malmin yrittäjät haluavat?
Seuraava artikkeliValokeilassa Koillinen – Lasten ajatuksista syntyi näytelmä