Erälle kovan illan pinnat Raumalta

Erä jahtaa vielä neljän parhaan joukkoon pääsyä. KUVA SALIBANDYLIIGA

Yksi palloilulajien inhottavimmista ja kovimmista vastustajista on joukkue, joka taistelee sarjapaikastaan. Tämän koki Tapanilan Erä Raumalla. Kotijoukkue SalBa kaatui vasta hikisen iltapuhteen jälkeen 8-6.

Ottelu alkoi tylysti. Käärmekeittoa latkinut Salba oli liekeissä. Isäntien sankariksi nousi Joni Peltola tehtaillen ensiminuuteilla hatullisen maaleja. SalBa vei ensi erän nimiinsä 3-0. Erällä oli pukukopissa totiset hetket, valmentaja Jyri Korsman komensi sotureitaan ottamaan ottelun kontrolliinsa. Ja näin kävi.
Erä oli toisessa erässä kuin uudesti syntynyt täräyttäen kuusi maalia isäntien nollaa vastaan. Erän maalintekijät olivat Lauri Kapanen, Tuomas Iiskola, Mikko Pasanen, Tomi Palin ja Iiro Lankinen 2. Päätöserään lähdettiin Erä-johdossa 6-4.

Varmemmaksi vakuudeksi Tommi Aro ja Palin tinttasivat heti alkuun maalit. Rimpuileva SalBa onnistui päätöserän lopulla kaventamaan kahdesti, mutta Erä varmisti voitollaan lopullisesti paikkansa playoff-peleihin.
Nyt Erä jahtaa vielä neljän parhaan joukkoon pääsemistä ja sitä kautta kotipeliedun saamista.

Seuraava, ja sitäkin kovempi koitos, on tämän viikon perjantaina Pasilassa kello 18. Vastassa on nyt sarjanelosena oleva arkkivihollinen Viikingit. Sunnuntaina 28.2. kello 17 Erä isännöi Vantaan Energia areenalla Kooveeta.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliRäppiriimejä ja nuorta energiaa
Seuraava artikkeliYmpäristöluvan lisäehdot kauhistuttavat tutkimustilalla