Päätöserä koitui Erän kohtaloksi

Erä oli TPS-ottelussa niskan päällä vain ajoittain. Kuvassa Erän Aaro Koski alistaa turkulaispelaajaa Erän vaihtoaition seuraamana. KUVA SALIBANDYLIIGA

Tapanilan Erän kahden voittoisan ottelun pisteputki suli viime viikon kotiottelussa. Sulattajana oli Turun Palloseura, joka päätöserän tarkoilla otteillaan ylsi 5-4 voittoon ja kuskasi voittopinnat Turuntien tunnelien kautta Aurajoen rantamille.

Tiukan ottelun kaksi ensimmäistä erää sujuivat kotijoukkueen kontrollissa. Tosin avauserässä turkulaiset tasoittivat Tommi Aron tekemän 1-0 johdon ja sujahtivat jopa 2-1 johtoon. Sotaratsu Lauri Kapanen tasoitti kuitenkin taukoluvuiksi 2-2.

Toinen erä näytti mosalaisittain hyvältä. Kiperien vaiheiden ja Erän Tuomas Iiskolan kahden rysän jälkeen päätöserään siirryttiin kotijoukkueen 4-3 johdossa. Mutta päätöserässä Turun pojat löivät puolustuspäässä luukkunsa kiinni, ja tekaisivat kaksi maalia Erän nollaa vastaan. Näin lopputuloksena oli TPS:n 5-4 voitto.

-Pitää nostaa vastustajalle hattua, että pelasivat todella kurinalaisesti koko ottelun. Eivät antaneet meille paikkoja tehdä maaleja, kiitteli Erä-valmentaja Tomi Rastas Erän verkkosivulla.
Nyt salibandyn ystävät keskittyvät Tampereella meneillään oleviin naisten MM-kisoihin, joista Suomi tavoittelee kultaa. Kisatauon jälkeen Erän seuraava, ja samalla pikkujoulupeli otellaan Vantaan Energia Areenalla perjantaina 18.12. kello 18.30. Vastassa on Espoon Oilers.

Heimo Laaksonen