Erälle tuplavoitto!

Erän valkopaita Perttu Puska tuuletti maila pystyssä maaliaan M-Teamiä vastaan. Puska teki ottelussa kaksi täysosumaa. KUVA SALIBANDYLIIGA

Kolmen ottelun jälkeinen tappion kalkin maku muuttui Tapanilan Erän salibandysotureilla makeaksi kahden ottelun voittohymyksi. Erä kaatoi kotonaan SalBa:n 7-4,sunnuntaina samoin luvuin M-Teamin.

Perjantai-ilta käynnistyi Vantaan Energia Areenalla tuskaisesti. Vierailija SalBa puolusti mallikkaasti ja lätki sivuhommana pallon kolmesti kotijoukkueen maaliin, Erän nollaa vastaan. Toisessa erässä komento muuttui, eräläisten tehtaillessa neljä maalia, salolaisetkin onnistuivat kerran, ja niin päätöserään lähdettiin tasaluvuissa 4-4. Erän vauhti ja ote jatkui ja piti, kolme maalia takasivat ansaitun 7-4 voiton. Ottelun mies oli Erän kokenut ratsu Tom Strömsten. Hän teki ja syötti kaksi maalia ja taisteli kuin leijona!

Sunnuntaina oli edelliseen nähden käänteinen peli. Erä oli kuski vieden avauserän M-Teamiä vastaan 3-0. Nyt oli Tuomas Iiskola liekeissä, saldona kaksi rysää. Toinenkin erä päättyi mosalaisille 2-1. Päätöserä oli sopeutumista 5-1 johtoon. Näin isäntäjoukkue vei erän 3-2 maalein, mutta lopputuloksena oli Erän puhdas 7-4 voitto.

Erä on nyt sarjataulukossa 15 pisteellään viidentenä. Seuraavaksi se kohtaa tänään keskiviikkona kello 18.30 Energia Areenalla sarjassa kuudentena olevan TPS:n.

Heimo Laaksonen