Itsenäisyyspäivänä liput salkoon ja juhlimaan

Malmitalolla juhlapuheen pitää Anni Sinnemäki

Puistolassa lippu nousee salkoon Puistolan torilla itsenäisyyspäivänä kello 9. Lipun nostavat tällä kertaa Puistolan Martat. Lipunnoston jälkeen seurakunnan kahvitarjoilu Puistolan kirkolla.

Pukinmäessä järjestetään perinteinen ohjelmallinen lipunnostotilaisuus myös kello 9, paikkana on palokunnantalo, Eskolankuja 4.
Lippupuheen pitää seuran varapuheenjohtaja Lasse Rekola. Sisätiloissa on kahvitarjoilua, ja salissa esiintyy paikkakunnan oma trubaduuri Henry Kinnula. Pukinmäki-seuran ja Pukinmäen VPK:n järjestämään tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy.

Malmitalossa itsenäisyyspäivää juhlistetaan monenlaisella ohjelmalla ja kahvitarjoilulla. Juhlapuhujana Helsingin kaupunkisuunnittelusta ja kiinteistötoimesta vastaava apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki.
Sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian esittävät Sibeliuksen sävellyksiä, Pohjois-Helsingin musiikkiopiston vaskikvintetti kajauttaa suomalaissäveltäjien teoksia ja kirjailija-ohjaaja-dramaturgi Pasi Lampela lausuu omasta kokoelmastaan Kuolemansairauksia novellin Poika.

Ohjelma päättyy vaskikvintetin ja yleisön yhteisesti esittämään Maamme-lauluun.
Juhla alkavat  6.12. kello 15 Malmi-Seuran puheenjohtaja Maria Laurilan tervetulotoivotuksella. Malmi-Seuran ja Helsingin kulttuurikeskuksen yhdessä järjestämään tapahtumaan on vapaa pääsy.

TL

Edellinen artikkeliErälle tuplavoitto!
Seuraava artikkeliOnnellista kansaa