Mosan yrityskortteli herää jouluun

the cowbell
Tapanilaan parkkeeraa viikonlopuksi myös The Cowbell –ruokarekka. KUVA SAMI REPO

Tulevana viikonloppuna on luvassa kuumia rytmejä, ulkotulia sekä hyviä löytöjä ja makuja, kun Viertolantien yritykset esittäytyvät yhteisessä joulutempauksessa.

–Hyödynnämme toinen toistemme osaamista ja järjestämme kävijöille mieleenpainuvan joulunalustapahtuman, summaa kuvataiteilija Leena Airikkala  Mosa Interiorsista.
Sen tunnelmallisessa lifestyle -myymälässä voi tapahtuman aikana tehdä monenlaisia löytöjä.
-Meillä on sekä uusia, että kotimaisia vanhoja tuotteita, kuten uniikkeja astioita, peltipurkkeja ja kehyksiä, yrittäjä ja verhoilija Marja Laine vinkkaa pihapuodistaan.

Lisämakunsa kaksipäiväiseen tempaukseen antaa uutuudenkarhea The Cowbell -ruokarekka.
-Rekka on ainutlaatuinen koko maailmassa. Kaikki on tehty käsityönä ja pieteetillä, aina ruokakonttikeittiön jokaisesta yksityiskohdasta ja kiinnitetystä pultista viimeiseen suupalaan saakka, toteaa rekan ylpeä omistaja, Suomen tunnetuin ruokakuvaaja Sami Repo.
-Tapahtumassa ruoka valmistetaan aidossa espanjalaisessa 300 kg painavassa puuhiiliuunissa, joka antaa kypsennettäville raaka-aineille aivan oman pikantin lisänsä, Repo taustoittaa. Repo alias ´Dj -Vanha Kettu´ vastaa myös tapahtuman musiikista.

Puuhiiligrillin ääressä kahden päivän ajan häärivät monien lehtien ruokapalstoilta tutut ruokatoimittajat Suvi Rὒster ja Marja Samuli.

TL
Joulutapahtuma pe 4.12. klo 16-20 , la 5.12. klo 12-17 Viertolantie 2.