Erän naisten pistepussi kaipaa täydennystä

Erä III:n sinipaidat puolustivat Kooveeta vastaan maaliaan vahvasti.

Tapanilan Erän salibandyn naisjoukkue Erä III:n liigataival on alkusyksyn aikana edennyt tahmeasti. Viimeksi tamperelainen Koovee saalisti Mosasta 8-2 voiton. Juuri päättyneen maaottelutauon jälkeen erättärillä on edessään tiukka pistejahti.

Erä III on tällä hetkellä 12-joukkueen liigassa sijalla 8. Pisteitä on koossa vain 5. Edessä on tärkeitä pelejä. Tämän viikon perjantaina Erä III matkaa Tampereelle Classicin vieraaksi. Vastus on kova, Classicin sarjasijoitus on 4.
Tämän jälkeen on 21.11. reissupeli Jyväskylään, jossa emännöi 10. sijalla sarjassa oleva 02-Jyväskylä. Heti seuraavana päivänä, lauantaina 22.11. klo 17.00 on pinnoja tarjolla Mosahallissa. Vastustajana on tuolloin sarjassa 11. tarpova Joka.
Erä III kohentaisi helpottavasti asemaansa liigassa, jos se kolmesta jäljellä olevista marraskuun peleistään hoitaisi vähintään kaksi voittoisasti.

Joukkueella on nyt ollut hyvää aikaa viilata peliään uomilleen. Edellisessä liigapelissä 2.11. Koovee tyrmäsi Erä III:n Mosahallissa 8-2. Ottelu karkasi kotijoukkueelta toisessa erässä käsistä, vieraat veivät sen 6-0. Päätöserässä kotijoukkue näytti osaamisensa vieden sen 2-1 luvuin.

Voittoerästä on hyvä jatkaa!

Heimo Laaksonen