Nurmirullat asennusta vailla Tapulissa

nurmirullat
Nurmirullat ovat valmiina asennukseen Tapulin urheilupuistossa. Asentajat pääsevät viheriöittämään hiekkakenttää heti päiväkotilasten Kimalaiscupin jälkeen. Tekonurmen pitäisi palvella jalkapalloilijoita toukokuun loppupuolella. KUVA TEIJA LOPONEN

Tapulin urheilupuistossa nököttää hyvässä järjestyksessä pienen jalkapallokentän suuruisella alueella siistit rivit nurmirullia, keinosellaisia.

Kääröt ovat ilmaantuneet Tapuliin Töölön Sonera Stadiumilta, jonne asennetaan uusi tekonurmi.

Tapulin hiekkakenttä saa peitteekseen huipputasolla tiensä päähän käyneen, mutta silti vielä täysin käyttökelpoisen entisen Soneran ”maton”.

Tapulin viheriöittämiseen päästään reilun parin viikon kuluttua. Aikataulun sanelevat kimalaiset. Tapulin kentällä vietetään 23.4. Malmin Palloseuran ja Puistolan Urheilijoiden vuosittain alueen päiväkotilapsille järjestämää iloista jalkapallojuhlaa, Kimalaiscuppia. Tämän vuoden tapahtuma on järjestyksessään kymmenes ja Tapulin hiekalle odotetaan ennätysmäärää pieniä kimalaisia.

-Heti Kimalaiscupin jälkeen pääsemme keinonurmen asennustöihin, jotka vievät pari kolme viikkoa, kertoo liikuntaviraston osastopäällikkö Stefan Fröberg.

Helsingin liikuntalautakunta päätti tammikuun kokouksessaan vielä paljon käyttövuosia omaavan Soneran keinonurmen siirtämisestä Tapuliin. Lautakunta hyväksyi yksimielisesti puistolalaisen varapuheenjohtajansa Heimo Laaksosen esityksen Tapulin valitsemisesta sijoituspaikaksi.

Toinen vahva ehdokas oli Kannelmäki. Tapulia puolsi muun muassa Koillis-Helsingin jälkeenjääneisyys tekonurmiolosuhteissa.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliPaljon luvataan
Seuraava artikkeliKaupunginhallitus äänesti 9-6 lentokentän tappioksi