Autoverhoomosta vuoden yrittäjä

Rami Moksén (keskellä) vastaanotti palkinnon yhdessä Kari Lukinin kanssa. Vieressä MSY:n puheenjohtaja Lisbet Sipilä. KUVA TEIJA LOPONEN

Malminseudun Yritysyhdistys valitsi vuoden yrittäjäksi Rami Moksénin, jonka johtama yritys Autoverhoomo Look toimii Tattarisuolla.

Malminseudun Yritysyhdistys on jo useamman vuosikymmenen toiminut alueen yrittäjien edustajana ja painottunut erityisesti Tattarisuon teollisuusalueen yritysten edunvalvontaan ja alueen kehittämiseen.
Vuoden Yrittäjän valinta on pitkäikäinen perinne, jolla halutaan nostaa esiin eri ammattialojen taitajia.

Vuoden yrittäjäksi valittu Rami Moksén työllistää toistakymmentä autokorisisustajaa. Autoverhoomo Lookin suurimpia asiakkaita ovat autojen jälleenmyyjät, valtionlaitokset sekä erilaiset yritykset.
Vuonna 1989 perustettu autoverhoomo aloitti toimintansa Juvanmalmilla, josta se 1990-luvun alussa muutti Tattarinsuon teollisuusalueelle Kaasutintie 33:een. Vuonna 1995 yrityksen laajentaessa se siirtyi Tuulilasintielle.
Autoverhoomo joutui tuhoisan tulipalon jälkeen muuttamaan vuonna 2004 välliaikaisesti Pakkalaan, josta palasi takaisin uudisrakennuksen valmistuttua.

Vuoden Yrittäjäksi nimeämisestä Moksén kiitti lämpimästi ja totesi, että ilman hyvää henkilökuntaa se ei olisi ollut mahdollista. Moks´en kiitteli myös Tattarisuon yrittäjien hyviä keskinäisiä välejä.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliTaivaassa on reikä imaisee kirkon ympäristöasioihin
Seuraava artikkeliFC Lahti ei jyrännytkään MPS Atletico Malmia!