Yrittäjät juhlivat lentokentällä: Hellapoliisista Vuoden yrittäjä

Kati Jaakonen sai ansaitsemansa Vuoden yrittäjä –tunnustuksen. Kukat, kunniakirjan ja puisen tarjoiluastian luovuttivat yhdistyksen puheenjohtaja Milla Kissaniitty ja Petra Bedda. Kuva Teija Loponen

Malmin lentoasemalla vietettiin perjantaina Pohjois-Helsingin yrittäjien syksyistä juhlaa teemalla Malmi Final Call. Juhlassa palkittiin myös Vuoden yrittäjä, tunnustus ojennettiin Hellapoliisi Kati Jaakoselle.

Illan teeman mukaisesti sisäänpääsyyn tarvittiin boarding pass ja juhlavieraiden iloksi järjestävän yhdistyksen hallituksen jäsenet olivat pukeutuneet lentohenkilökunnaksi.

Lentoasemalla oli selvästi imua, sillä juhla oli loppuunmyyty. Jussi Saksan orkesteri viihdytti alakerran pyöreässä aulassa väkeä pitkin iltaa ja illallinen nautittiin yläkerran ravintolasalissa ennen varsinaisen ohjelman alkua.

Ohjelma sisälsi Stand Up –koomikko Raisa Omaheimon shown sekä myöhemmin illalla nähdyn yllätyksen: Maagisen kaunis tulishow ja sen tulenkäsittelijöiden taidokkuus herättivät suurta ihastusta muuten pimeällä pihalla.

Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistykset valitsevat vuosittain alueelliset Vuoden yrittäjät. Pohjois-Helsingin Vuoden yrittäjäksi valikoitui tänä vuonna Kati Jaakonen.

Alkuun lähinnä omaksi ilokseen ruokabloggaajana Hellapoliisi –nimellä aloittanut neljän tytön äiti on kehittänyt intohimostaan monipuolisen ja menestyvän yrityksen. Hän on koonnut kymmeniä erilaisia ruokakirjoja, julkaissut tuhansittain reseptejä ja perustanut Hellapoliisi-tuotenimensä alle myös monipuolisen verkkokaupan.

Kati Jaakonen on erinomainen esimerkki siitä, miten sinnikkyys palkitaan, vaikka Jaakonen sai alkuun kokea, että pienyrittäjänä toiminen ei etenkään yrityksen alkutaipaleella ole todellakaan helppoa.

  • Entinen Koillis-Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistys on nykyään nimeltään Helsingin Yrittäjät – Pohjois-Helsinki ry.
  • Vuoden 2019 alusta toteutui Helsingin Yrittäjien toiminta-alueuudistus, jonka myötä osa vanhoista yhdistyksistä lakkautettiin ja toiminta-alueet jaettiin uudelleen.
  • Nykyään Helsingissä toimii kuusi paikallisyhdistystä.
  • Pohjois-Helsingin paikallisyhdistys kattaa postinumeroalueet 00560-00780.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliTurhaa työtä
Seuraava artikkeliMaatullin koulun korjaus jatkuu ennen purkua