MSY:n vuoden yrittäjä on Jari Silvola

MSY vuoden yrittäjä
Lisbet Sipilä luovutti Jari Silvolalle Vuoden yrittäjä –tunnustukseen liittyvän kiertopalkinnon, kunniakirjan ja kukat. Kuva Teija Loponen

Heikinlaaksossa Sienitiellä toimivan Kuljetus Silvola & Co:n toimitusjohtaja Jari Silvola valittiin Malminseudun Yritysyhdistyksen vuosikokouksessa Vuoden yrittäjäksi.

MSY:n puheenjohtaja Lisbet Sipilä totesi Malminseudun Yrittäjien valitsevan vuosittain vähän eri teemalla palkittavan yrittäjän. Tänä vuonna vaakakupissa painoi muun muassa sukupolvenvaihdos.

-Kuljetus Silvola on 60 –vuotias yritys. Minä synnyin vuonna 1958 ja samana vuonna isäni perusti tämän yrityksen. Isä jäi eläkkeelle 1997 ja nyt ilokseni myös poikani on mukana yritystoiminnassamme, kertoo Jari Silvola.

Hän ehti itse olla välillä muuallakin töissä ja perustaa oman yrityksen, niinpä hän pyörittää nyt useamman yrityksen liiketoimintaa.

-Yrittäjän elämä on paljolti yksin puurtamista. Harvoin yrittäjän työtä arvostetaan, useammin arvostellaan. Olen siis nöyrästi kiitollinen tästä huomionosoituksesta, kiitteli Silvola vuosikokousväkeä.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliTerveysasemille hoitoon pääsy vaihtelee
Seuraava artikkeliTapaninvainiossa tehdään löytöretkiä historiaan