Harri Karppisesta Vuoden yrittäjä

Harri Karppinen
Puheenjohtaja Lisbet Sipilä luovutti Harri Karppiselle Vuoden yrittäjän kunniakirjan, kiertopalkinnon ja yhdistyksen pöytästandaarin kukkien kera. Kuva Teija Loponen

Perheyritystä sukupolvenvaihdoksen kautta jo vuosia luotsannut Harri Karppinen valittiin Malminseudun Yritysyhdistyksen Vuoden 2018 yrittäjäksi.

Malminseudun Yritysyhdistys jakaa vuosittain Vuoden yrittäjä –tunnustuksen malmilaiselle yritykselle, joka on toiminut pitkään alueella, on vahva perheyritys tai on muuten osoittautunut alueella merkittäväksi toimijaksi.

-Tunnustuksen saavan yrityksen ei tarvitse pyörittää miljoonaluokan bisnestä, arvostamme enemmän jatkuvuutta ja alueellista merkityksellisyyttä, totesi valinnan Malminseudun Yritysyhdistyksen vuoksikokouksessa viime keskiviikkona paljastanut MSY:n puheenjohtaja Lisbet Sipilä.

Viime vuonna tunnustuksen sai Teija Loponen Koillis-Helsingin Lähitieto-lehdestä, edellisenä Tuomas Heiman ja Salla Vehma Terästarvike Oy:stä ja sitä edellisenä Kari Lukin ja Rami Moksén Autoverhoomo Look Oy:stä. Tunnustus on jaettu jo parisenkymmentä kertaa.

Tänä vuonna tunnustuksen saaneen Harri Karppisen luotsaama Kuntoutus-Karppinen on toiminut Malmilla jo lähemmäs 30 vuotta.

Yrityksen perustanut Hannes Karppinen ehti hoitaa potilaita vuodesta 1964 lähtien, itsenäisenä yrittäjänä vuodesta 1980. Hannes Karppisen jäätyä eläkkeelle toimitusjohtajan pestin otti poika Harri Karppinen ja myös toinen veljeksistä Reijo on yrityksessä mukana.

Samoin Reijon poika ja Harrin vaimo työskentelevät osana perheyritystä.

Hannes kiertää yhä pitämässä hyvinvointiluentoja ja on jatkanut kirjojen tekoa muun muassa lääkäri Tapani Kiminkisen kanssa.

Harri Karppinen kutsuttiin samalla jäseneksi Malminseudun Yritysyhdistyksen hallitukseen.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliLuontoretkikalenteri houkuttelee lähtemään retkille
Seuraava artikkeliVilkasta aikaa