Esittelyssä: Jarmo Keto (ps.)

Jarmo Keto

Jarmo Keto, 28, on nuori ehdokas perussuomalaisista. Hän on IT-alan yrittäjä Pihlajistosta.

Ensikertalaisen budjetti on 5000 euroa, josta 3500 on omaa rahaa. Tärkeimmät tukijat löytyvät omasta suvusta.

Jarmo laskee tukiryhmän pääluvuksi 24. Kansanedustajuutta hän pitää johtajuustehtävänä ja siksi hän on itse oma vaalipäällikkönsä. Tavoitteena on sellainen äänimäärä, joka tavalla tai toisella osoittaa vahvan mandaatin ja luottamuksen. Jos sellaista ei tule, hanskat kannattaa laittaa naulaan.

Keto on ehtinyt saada järjestöluottamustehtäviä puolueessa muun muassa piirisihteerinä. Lisäksi hän toimii lautamiehenä Helsingin käräjäoikeudessa. Harrastuksista omatoiminen liikunta tuo elämään pelkästään positiivista vaikutusta.

Jarmo katsoo, että nykypäivän poliitikon pitää pystyä olemaan tavoitettavissa sillä tavoin kuin hänen äänestäjänsä haluavat. Hän itse on aktiivinen somessa ja kirjoittaa varsin luettua blogia, mutta jalkautuu tarvittaessa hyvinkin vanhanaikaisesti vaaliteltalle saakka.

Ehdokkaamme tahtoo kehittää Suomesta uuden vuosituhannen haasteet vastaanottaneen edistyneen tietoyhteiskunnan, joka on ylpeästi itsenäinen ja suomalainen.

Jos meillä koillisessa riittäisi viisautta, pitäisi Malmin lentokenttää kehittää samaan suuntaan kuin ympäri Eurooppaa on kehitetty ja avattu kaupunkikenttiä: liikennepaikaksi rahakkaille liikematkustajille ja heidän yksityiskoneilleen. Pienlentokoneilla lentävät rahamiehet haluavat laskeutua suoraan lähelle keskustaa ja päästä nopeasti kotiin.

Lopuksi Jarmo haluaa kehottaa, että muistakaa äänestää. Muutoin joku tekee sen kyllä teidän puolestanne.

Timo Huotinen

Edellinen artikkeliMeluaidat Kirkonkyläntielle ja Tapaninvainiontielle
Seuraava artikkeliTaivaassa on reikä imaisee kirkon ympäristöasioihin