Karatejunnut hakivat mitaleita: Värisuora-Benille kultaa, hopeaa ja pronssia!

Tapanilan kisaajat yhteiskuvassa lukuun ottamatta Alexander Shvedchikovia. KUVA TUULI VÄNSKÄ

Erän juniorikaratekat kävivät Hämeenlinnassa kevätkauden Kokoro Cup -avauskisoissa toissa lauantaina. Mitaleita tuli usealle seuran kisaajalle. Lähes kaikki osallistuivat sekä kataan että kumiteen.

Tapanilan Erän Karatejaoksen junioreista kilpailuihin osallistuivat Alexander Shvedchikov, Petja Sutinen, Ben Parikka, Kalle Puotiniemi, Noora Marttila, Sonja Voutilainen, Pinja Piironen ja Nina-Uusi-Esko.

Tuliaisiksi avauskisoista kannettiin kotiin tyttöjen juniorisarjan joukkuekatasta kultaa ja joukkuekumitesta hopeaa. Nina Uusi-Esko sijoittui henkilökohtaisessa sarjassaan toiseksi ja Pinja Piironen otti pronssia.

Sonja Voutilainen taisteli sarjassaan hopealle ja Noora Marttila pronssille. Ben Parikka hankki värisuoran voittaen henkilökohtaisesta kumitesta hopeaa ja katasta pronssia, minkä lisäksi Ben täydensi päivänsä Lohjan kamppailukeskuksen poikien kumitejoukkuessa kultamitalilla.

Kaikki eräläiset kisasivat jälleen rohkeasti osoittaen mahtavaa edistymistä. Koutseina olivat Heidi Väkeväinen, Satu Oinonen ja allekirjoittanut. Heidin sparraustaidot nousivat esiin, kun hän innosti tyttöjen kumitejoukkueen uskomattomaan taistelufiilikseen.

Tytöt osoittivat heti ymmärtäneensä, että parhaat ja ennakkoluulottomimmat matsit otellaan usein juuri joukkuekisassa. Tästä on hyvä jatkaa kohti SM-kisoja!

Tuuli Vänskä
Tapanilan Erän Karatejaos

Edellinen artikkeliEsa Heiskanen keksi jäätävän idean
Seuraava artikkeliHSL on muokkaillut linjastosuunnitelmaa