Katuja peruskorjataan

Tattariharjuntien varsi tulee suunnitelmien mukaan muuttumaan ja sille lisätään puustoa. Kuva Sitowise Oy
Kaupunki laatii parhaillaan Tattariharjuntien ja Tattarisuon teollisuusalueen katujen katusuunnitelmia. Tattariharjuntiellä aiotaan muuttaa kadun kaista- ja pyörätiejärjestelyjä ja rakentaa uutta kunnallistekniikkaa tulevaa Nallenrinteen asuinaluetta varten.
Tattariharjuntien muutokset aiheuttavat pieniä muutostarpeita myös läheisille Tattariharjun teollisuusalueen tonttikaduille.
Kaikki nyt suunniteltavat kadut ovat olemassa olevia katuja. Suunnitelmia löytyy Tattariharjuntielle, Kankiraudantielle, Takoraudantielle ja Valuraudantielle sekä Valuraudankujalle. Tattariharjuntien ja sen lähialueen katujen katusuunnitelmaluonnoksia esillä 1.–14.2.kaupungin verkkosivuilla ja niitä voi myös kommentoida 14.2. saakka. TL
Edellinen artikkeliMalmin uudesta sairaalasta kilpailee 12 ehdokasta
Seuraava artikkeliLentokentälle suunnitellaan jo katuja