Eräviikinkien miehillä edessä saalistusviikko

Eräviikinkien Mika Moilasen kaksi maalia jäivät laihaksi lohduksi joukkueen Turun reissusta. Kuva Salibandyliiga.

Eräviikinkien miehillä oli viime viikolla laiha Turun reissu. Isäntäjoukkue TPS oli kirkkaasti parempi lätkien 9-4 voittolukemat. Nyt Eräviikingeillä on edessään kolmen kotiottelun viikko, joista olisi pakko raapia kosolti voittoja ja pinnoja.

Turun Palloseura oli tosiaan tyly isäntä, vaikka Lauri Kapanen veikin vieraat alussa 1-0 johtoon. Tämän jälkeen TPS napsi tasaisesti maaleja voittaen erät 3-2, 3-1 3-1. Mosan salibandylähettiläiden maaleista vastasivat Kapasen lisäksi Mika Moilanen 2 ja Tuomas Aho.

Eräviikingit on nyt valahtanut sarjataulukossa 23 pisteellään pudotuspeliunelman huonommalle puolelle. Sijoitus on 9.

Mutta nyt Eräviikingeillä on edessä todellinen saalistusviikko, kolme kotiottelua Mosahallissa. Jahti käynnistyy perjantaina klo 18.30, jolloin vastassa on sarjassa 7. majaileva SPV.

Heti lauantaina 29.1. klo 17.00 Mosahallissa vastaan asettuu sarjan 12. joukkue Jymy. Ensi tiistaina 1.2. klo 18.30 Mosahallissa vislataan käyntiin peli, jossa vastustajana on sarjataulukon 13. nippu Steelers.

Eräviikinkien naiset ottelevat keskiviikkona 26.1. klo 18.30 Mosahallissa FBC Loistoa vastaan. Lauantaina 29.1. klo 14.00 naiset emännöivät Mosahallissa nurmijärveläistä SB-Pro:ta.

Harmi seuralle, pelaajille ja faneille, että koronamääräysten vuoksi sekä miehet että naiset joutuvat esiintymään Mosahallin tyhjille katsomoille.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliMalmin kirjaston kirjailijailta etänä
Seuraava artikkeliMSOKY otti kantaa täydennysrakentamiseen