Tapanilan taivaan alla jo kuudetta kertaa

Tapanilan taivaan alla
Olka Horila ja Tero Hiekkalinna juonsivat illan vitsien kera. Molemmilla oli päällään Mosan uusi korona-ajan synnyttämä kansallisasu – kylpytakki. Pikkulintu kertoi Teron kylpytakin olevan upouusi, tilaisuutta varten hankittu. Kuvat Teija Loponen

Tapanilan vanhan alakoulun pihalla on sen lopettamisesta lähtien järjestetty koulun alkua edeltävänä lauantaina Tapanilan taivaan alla –tapahtuma. Pihamaa täyttyy aina iloisista kyläläisistä.

Kaikille etenkin nykyisille, entisille ja tuleville mosalaisille avoin iltamatyyppinen tapahtuma keräsi tänäkin vuonna Kylätilan pihapiirin väkeä täyteen.

Pöytäryhmät oli tällä kertaa aseteltu väljemmin turvavälein ja osalla oli tuttuun tapaan omat istuimet mukana. Leppoisan illan ohjelmassa oli tutusti tietovisaa, musiikkia, runonlausuntaa ja keppariratsastusta. Uusina vetonauloina oli Elrohirin johdolla miekkailunäytös sekä jousiammuntaa ja tilan talkoomiesten Markun ja Jarmon vetämänä saappaanheittoa. Hai-saapasta viskoi 18 aikuista ja 42 lasta.

Hannu Ormion kätköistään löytämien vanhojen käyttöesineiden Mosa-visan osasi ratkaista 31 joukkueesta viisi oikein, mutta kaikki joukkueet saivat Kylätila-pastillirasiat kiitokseksi yrityksestä.

Teija Loponen

Puffetista löytyi niin suolaista kuin makeaa. Tuotto käytetään Kylätilan remonttiin. Halukkaille talkoolaisille riittää tekemistä, nyt työn alla on julkisivun maalaus.
Tapanila-Seuran Mosa-visan kisan tulokset julkisti Tarja Koskela. Hannu Ormio arpoi viiden oikein vastanneen joukosta voittajat, Jimi-joukkueen.