Eräviikingeillä hieman nihkeä viikko

Eräviikinkien seurahahmo Lauri Kapanen joutui Seinäjoella tyytymään maalittomaan peliin, mutta edellisessä ottelussa hän tekaisi peräti 300. liigamaalinsa. Eräviikinkien maalivahti Santtu Stranberg torjui Seinäjoella 22 SPV:n maalilaukausta. Kuva Juha Käenmäki/Salibandyliiga

Eräviikingit hoiti kotonaan vaivoin liigan häntäpään joukkueen Steelersin. 5-4 voitto takasi pisteet. Sunnuntaina Seinäjoella oli tiukenpaa. Isäntä SPV tuli ottelun lopussa rinnalle, ja vei jatkoajalla 8-7 voiton.

Keskiviikkona kotikentällään Eräviikingit heräsi Steelersiä vastaan ottelun toisessa erässä. Maalittoman avauserän jälkeen kotijoukkue rynni jo 3-0 johtoon, mutta lopulta erä päättyi 4-3. Päätöserä taiteiltiin 1-1 tasaluvuin. Merkittävintä oli Lauri Kapasen ylivoimalla tekemä 5. maali, joka oli voittomaalin ohella miehen 300. täysosuma salibandyligassa.

Seinäjoellakin meni toisessa erässä mallikkaasti. Avauserän vei SPV 2-1, mutta toinen kirjattiin eräviikkareille 3-5. Kun päätöserä päättyi isännille 2-1, niin edessä oli jatkoaika. Kotijoukkue päästi faniensa äänijänteet valloilleen tekemällä 8-7 voittomaalin. Stadiin päin oli tuomisina vain yksi sarjapinna.

Eräviikingit säilytti kolmannen paikkansa sarjassa. Koossa on nyt 30 pistettä, ja seuraava mahdollisuus lisäkartutukseen on Vantaan Energia areenalla lauantaina 24.2. klo 16, jolloin vieraaksi saapuu Tampereelta maineikas Koovee.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliNuoret vaikuttavat nuorisotoimintaan
Seuraava artikkeliAriel edusti Suomea Tartossa