Siltamäen liikuntapuisto sai asvalttia

Siltamäen liikuntapuiston pysäköintialue on saanut asvaltin pintaansa. Kuva Teija Loponen

Siltamäen liikuntapuistoon johtava väylä ja alueen pysäköintipaikka ovat saaneet asvalttipinnan. Asvalttia oli sinne toivottu jo vuosien ajan.

Siltamäen liikuntapuiston pysäköintialuetta on vuosien mittaan päällystetty moneen kertaan erilaisilla hiekka- ja sorakerroksilla, mutta etenkin sateiden jälkeen alue on ollut aikamoinen kynnöspelto ja täynnä vesilammikoita.

Valtuutettu Kauko Koskinen teki viimeksi viime vuoden alussa Siltamäki-Suutarila-Seuran puheenjohtaja Pertti Svenssonin toiveesta aloitteen, jossa esitettiin, että Yleisten töiden lautakunnan vuonna 2011 tekemän esityksen mukaisesti paras ratkaisu liikuntapuiston liikenneongelmiin olisi pysäköintialueen päällystäminen ja pysäköintipaikkojen merkitsemien. Sen ansiosta alueen läpikulkeva keskeinen jalankulku- ja pyöräilyreitti Siltamäestä Keravan-joelle ja Tammiston kaupallisiin palveluihin jäisi vapaasti kuljettavaksi. Päällystys – ja merkkaustyöllä voitaisiin myös poistaa alueen kymmenen pysäköintiä rajoittavaa ja ohjaavaa liikennemerkkiä.

Silloinen liikuntalautakunta puolsi asvaltointihanketta varapuheenjohtaja Heimo Laaksosen tuella.

Nyt rahaa hankkeeseen on löytynyt, sillä joulukuun kunniaksi liikuntapuistoon Pallomäentieltä johtava väylä asvaltoitiin, samoin koko pysäköintialue.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliLäheltä löytyy
Seuraava artikkeliViikinmäen ruokakaupan rakennustyöt käyntiin