Lukijalta: Löytyykö albumeista kuvaa Malmin hautausmaan radasta?

Kuvituskuva Unsplash

Allekirjoittanut tapaninkyläläinen/malmilainen on ikänsä uppoutunut harrastuksena sekä työelämässä juniin ja rautatiehen. Olen mm. tutkinut ja selvitellyt oloissamme harvinaista hautausmaarataa, jota myöten kuljetettiin vainajia ja saattoväkeä Malmin hautausmaan asemalle aina vuoteen 1954 asti.

Olisi hienoa, jos tutkimusteni tueksi jonkun perheen albumeista, tai kuvalaatikoista löytyisi valokuva vainajia kuljettavasta junasta tällä taipaleella Malmin Longinojan maisemissa tai perillä. Samalla radalla kulki myös joitakin erikoisjunia, mm. Malmin lentoaseman avajaisiin, sekä työjunia. Tietenkin ne ja muutkin vanhat juna- ja rautatieaiheiset kiinnostavat.

Olisin kovin, kovin kiitollinen jos onni suosii, ja kiinnostavaa kuvamateriaalia näin löytyisi. Kuvan aihe on laatua tärkeämpi. Yhteyden voi ottaa joko tämän lehden toimitukseen tai sähköpostiini Sakari K Salo sks(at)elisanet.fi

Junailevin terveisin
Sakari K Salo

Edellinen artikkeliMalmi menettää terveyspalveluita
Seuraava artikkeliLukijan kuva: Uutta syntyy