PuMalla menestyksekäs syksy 

PuMa:n D-tytöt johtavat omaa aluesarjaansa.

PuMa-Volley pelaa 2016-17 pelikautta 27 joukkueella. Syksy on ollut historian menestynein.

C-tytöt, C-pojat ja A-tytöt pelaavat A-poolitasolla eli neljän parhaan joukkueen kärjessä koko Suomessa. Lisäksi PuMan joukkueet johtavat aluesarjoja nuoremmissa D-junioreiden ja E-junioreiden joukkueissa niin tytöissä kuin pojissa.

F-junioreissa seura on järjestänyt jo kahdet toimintapäivät. Nuorimmat osallistujat tapahtumiin ovat kuusivuotiaita G-junioreita.
PuMa-Volley on kasvattanut pelaajamääränsä kaudella jo lähes 300:aan. Nuorimmat ovat 4-vuotiaita lentopalloliikkarilaisia ja toisessa päässä on naisten 1-sarjajoukkue. PuMa pyrkii toteuttamaan lentopallopolkua eli luo mahdollisuuksia nuorille pelaajille kehittyä vaativimmissa haasteissa vanhempien junioreiden tai aikuisten peleissä. 1-sarjatoimintaan liittyy läheisesti Mäkelänrinteen lukion akatemiatoiminta. Yläkouluikäisille järjestettiin syksyllä esiakatemia. Harrastuspelaajille löytyy omat ryhmänsä.

-Yhteistyö koulujen kanssa on edelleen vahvistunut seurakehityshankkeen myötä. Lentopallokouluvastaava on käynyt pitämässä lentopallotunteja liikuntatunneilla ja vetänyt kolmella koululla Easy Sport –kerhoja lentopalloteemalla. Kevään kerhot järjestetään Puistolassa, Oulunkylässä ja Haagassa. Tavoitteena on matalakynnys harrastuksen aloittamiseen. Pienten lasten perusryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden, kertoo PuMan puheenjohtaja Jouni Lind.
PuMasta on edennyt pelaajia Etelä-Suomen aluejoukkueeseen, kuten syyskuussa pelattuihin alue C-nuorten SM-kisoihin. PuMan C-tyttö Sofia Lehto nimettiin alle 15-vuotiaiden maajoukkueeseen ja EM-kisakarsintoihin.
PuMa on mukana konsortiossa, joka toteuttaa ensi kesäkuussa Vantaalla maailman suurimman juniorilentopallotapahtuman. Lentopalloa pelataan yhtä aikaa 350 kentällä. Kymmenen tuhatta osallistujaa majoitetaan Helsingin ja Vantaa kouluissa.

-Talkooporukkaa ja yhteistyökumppaneita kasataan tapahtuman järjestelyihin, mukaan voi ilmoittautua, kehottaa Lind.

TL

Edellinen artikkeliLiiketilasta tehdään asuntoja
Seuraava artikkeliJoulupukin kakkoskoti on täällä!