Kapisia supikoiria yritetään loukuttaa

Lukijan kuva Tapaninvainiossa nähdystä supikoirasta.

Yhtään kapista supikoiraa ei ollut vielä maanantaihin mennessä mennyt supiloukkuun, joita on viritetty muutama Pukinmäen länsipuolen omakotialueelle pari viikkoa sitten.

– Loukulla on käynyt kaksi supia, joiden terveydestä ei ole tietoa ja kaksi kettuemoa kahden terveen pennun kanssa. Yksi erittäin kapinen supi oli nähty lähellä loukkua omakotitalon pihalla olleen grillin luona, kertoo supeja, kettuja ja kaneja Helsingin kaupungin Staralle alihankkijana loukuttava yrittäjä Hannu Luoto Cremex OY:stä.

Kuvan kapinen supikoira bongattiin pari viikkoa sitten Tapaninvainiossa omakotitalon pihalta Suvitien poikkikadulla. Aiheesta kerrottiin viime viikon Lähitiedossa. Juttu löytyy digilehdestä sivulta 8.

Pirjo Pihlajamaa