PuiU jatkaa voittoisasti, Ticon kone yskähtelee

Jalkapallon Kolmonen
Puistolan Urheilijat tekee 8 peliä urakoineena seurahistoriaa puhtaalla voittotilillään. MPS/Atletico Malmin kone yskii, alun voittoputkea seurasi nyt kaksi tappiota. Malmin Palloseuran ja Malmin Ponnistajien alavireet jatkuvat.
LOHKO B
MPS/Atletico Malmi, Ticona tunnettu, kohtasi kauden ensitappion FC Finnkurdille, joka löylytti malmilaiset peräti 5-0. Tyly oli paluu myös kotoisalle Pukinmäen nurmelle, jossa FC Kontu ryöväsi täyspotin 3-0 lukemin. Ticon sijoitus sarjakärjestä valahti kolmanneksi.
Tiistaina Tico isännöi Puksussa sarjakärki HPS:aa vastaan. Perjantaina 28.6. klo 19.30 Puotilassa vastustajana on Valtti.
LOHKO C
Puistolan Urheilijat jatkaa riemukasta voittomarssiaan häviämättä peliäkään. SAPA kaatui Lauttasaaressa 4-1, ja perjantaina PuiU dominoi varoituskorttien sävyttämässä ottelussa Tikkurilan Palloseuraa vastaan. Tuloksena 3-1 voitto. PuiU viipottaa 24 pinnallaan sarjan kärjessä.
Perjantaina 28.6. klo 19.15 Puistolan nurmella vastuksena on RiPS, ja torstaina 4.7. klo 20.15 on Oulunkylän tekonurmella vastassa Gnistan/Ogeli. Sunnuntaina 21.7. klo 18.30 nähdään Puistolan nurmella rästiottelu sarjakakkosta Atlantis FC/PM:tä vastaan.
Malmin Ponnistajat hinkkasi kotonaan 1-1 tasurin Gnistan/Ogelin kanssa, ja otti Tuusulan Palloseuralta Hyrylässä nokkiin 3-0. Ponnistajat on 9. lohkossaan. Eilen tiistaina Ponnarit isännöi SAPA:oa, ja maanantaina 24.6. klo 20.00 pelataan Hyvinkään Kankurilla uusintaottelu HyPS:aa vastaan. Malmin Palloseura ei tahdo päästä käsiksi pinnoihin. Mosassa Atlantis FC/PM kyykytti keltapaidatat 3-0, ja PKKU/2 nitisti MPS:an Hyrylässä 4-1. Sijoitus sarjassa on nyt 10.
Perjantaina 28.6. klo 19.00 MPS:n vieraana Mosan Wembleyllä on TuPS, ja perjantaina 5.7. klo 18.30 on naapurivierailu Tikkurilan nurmelle TiPS:aa vastaan.
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliMalmin koulukampuksesta yli 1100 hengen yksikkö
Seuraava artikkeliKaupungin synttäreillä palkittiin ja viihdyttiin