Säkkijärven polkasta Suvivirteen

Laura Kokkola ja Pentti Forssell esittivät keväisiä säveliä.
Lukijalta
Tapulin seurakuntakodissa järjestettiin alkavan kesäkauden kunniaksi 29.4.2024 kevätlaulajaiset. Espoolaisen HoivaPelimannit -yhtyeen (Maria Kalaniemi ja Elina Leskelä) toinen jäsen, muusikko Elina Leskelä tuli paikalle hanureineen sekä soittamaan että säestämään yhteislaulua. Yhteislaulun lomassa sekä Mikaelin laulajissa että Torpparit -kuorossa laulavat Laura Kokkola ja Pentti Forssell esittivät duettona keväisiä säveliä tilaisuuteen osallistuvan pianistin säestämänä.
Haitari soi ja yhteislaulu raikui tuttujen yhteislaulujen myötä. Ilo säkenöi yleisön silmistä, jalka jos toinenkin polki rytmiä vahvistaen laulujen sanomaa. Sadan henkilön määrään noussut yleisö sai kauan pyytämänsä yhteislaulutilaisuuden tavalla, joka antoi ”huonommallekin laulajalle tilaisuuden laulaa oikein sydämen kyllyydestä”. Haitari soi upeasti Säkkijärven polkasta Suvivirteen. Ei jäänyt epäselväksi, että yhteislaulu lisää ihmisten hyvinvointia.Tilaisuuden järjestivät Tapulin vapaaehtoiset, jotka kiittävät kaikkia osallistujia yhteisestä ilosta.

Irma Kiikkala Tapulin vapaaehtoinen

Edellinen artikkeliEnsimmäiset palapelien SM-kisat
Seuraava artikkeliJakomäen lampien suunnitelmat etenevät