Hyväntekijöinä myös konserttivieraat

Koillis-Helsingissä toimiva lionsklubi Malmittaret järjestää perinteiseen tapaan joulukonsertin, jonka tuotto käytetään hyvän tekemiseen Koillisessa. Näin konserttilipun ostajat ovat itsekin hyväntekijöitä.
Kaasugrillilahjoitus Syystien palvelukeskukseen, sopan ja kahvin tarjoilua Siltamäessä senioreille, joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille, itsetuntovalmennusta koululaisille ja hemmottelua palvelutalon asukkaille. Siinä esimerkkejä, mitä kaikkea Malmittarien jäsenet tekevät. Osaan näistä teoista tarvitaan varoja, osaan vain tekeviä ihmisiä, eli aikaa ja halua auttaa. Varoja auttamiseen leijonat saavat muun muassa järjestämällä joka vuosi adventin alla joulukonsertin.
-Joulukonsertit on aiemmin pidetty Malmin kirkossa, mutta koska se on nyt peruskorjauksen kourissa, on konsertti jouduttu siirtämään pois ”omalta alueelta” Pakilaan, Hyvän Paimenen kirkkoon, Palosuontie 1:een, kertoo klubin presidentti eli puheenjohtaja Johanna Hokkanen.
Konsertissa yleisö pääsee laskeutumaan joulun tunnelmaan Petri Laaksosen johdattamana. Lämminhenkisessä konsertissa kuullaan tuttuja ja vähän tuntemattomampia kauniita joululauluja ja yleisö pääsee itsekin mukaan muutamaan yhteislauluun. Hyvän Paimenen kirkossa 30.11. klo 18 pidettävään konserttiin voi lippuja lunastaa joko 25 eurolla Optikko Sjöblomilta Malmintorin kauppakeskuksessa tai Lippu.fi kautta, jolloin hintaan lisätään toimitusmaksu. Ennen konserttia voi aulassa nauttia glögiä ja piparkakkuja.
Teija Loponen

Edellinen artikkeliUusi MaTaPuPu-albumi tuhdimpi ja kattavampi
Seuraava artikkeliDigitaalinen maalaus hurmasi Puistola-Seuran taidenäyttelyssä