Yllätykset leimanneet ja värittäneet pelejä

Jalkapallo Kolmonen
Kausi hiipuu ja jännitys tiivistyy, jäljellä on vielä kolme pelikierrosta. Yllättävästi MPS koki tappion Loviisassa menettäen lohkonsa piikkipaikan. Saman lohkon PuiU kärsi vasta kauden kolmannen tappionsa Tuusulassa. MPS/Atletico Malmi päätyi voittoputken jälkeen tasuriin Kontun kanssa ja Ponnistajat jakoi pisteet ogelilaisten kanssa.
Lohko B
MPS/Atletico Malmi kylvetti FC Finnkurdia 1-7 lukemin, mutta joutui viime lauantaina tyytymään 2-2 tulokseen FC Kontun kanssa. Tico majailee nyt sarjassa kolmantena 42 pinnallaan, edellä VJS ja HPS. Lauantaina 23.9. klo 17.30 Tico kohtaa kivikovan VJS:n Myyrmäessä ja perjantaina 29.9. klo 19.00 on vuorossa Paloheinässä toinen kova luu HPS.
Malmin Ponnistajat otti ilon irti upottamalla SAPA:n maalein 6-0. Naapuri Gnistan/Ogelin kanssa potti jaettiin 1-1 tuloksella. Ponistajien sijoitus lohkossa on 9. Perjantaina 22 9. klo 18.10 Tapulissa pärähtää käyntiin Ponnistajat-PPJ/Ruoholahti, ja torstaina 28.9. klo 20.15 on vuorossa vierailu Kontulaan FC Finnkurdin vastustajaksi.
Lohko C
Malmin Palloseura koki yllättävän tappion lauantaina atomikaupungissa. Sarjapaikastaan taisteleva FC Loviisa nappasi 2-0 voitoin malmilaisista. MPS:n lohkon kärkipaikka vaihtui kakkostilaan. Edessä on JäPS/47 omaten pinnan enemmän. Joukkueet kohtaavat viimeisellä kierroksella Järvenpäässä. Sitä ennen MPS isännöi torstaina 21.9. klo 19.45 Mosan Wemleyllä NouLaa, ja seuraavana torstaina 28.9. niinikään klo 19.45 Mosassa lohkon hännänhuippua KoiPS:a.
Puistolan Urheilijat on vallannut syyskohmelo. Ensin se päätyi vaisun esityksen jälkeen 1-1 tasapeliin Hyvinkään Palloseuran kanssa, ja lauantaina se koki kauden kolmannen tappion Tuusulassa maalein 3-2. Draamaa edusti se, että PuiU tasoitti lisäajalla 2-2, mutta Isäntä TuPS kiirehti seuraavassa vastahyökkäyksessä tekaisemaan voittomaalin. Sijoitus lohkossa on nyt neljäs. Nyt perjantaina 22.9. klo 18.00 PuiU isännöi kotonaan Koudalla Valttia, joko tekonurmella tai oikealla nurmella. Säävarauksin. Lauantaina 30.9. klo 14.00 RiPS ottaa Riihimäen pallokentällä vastaan PuiU:n.
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliKeski-Viikistä suunnitellaan uutta keskusta, Viikki-Seura kommentoi
Seuraava artikkeliLiikuntasalissa köydet odottavat kiipeilijöitä