Vilppula osaksi Longinojaa

Päiväkoti Vilppulan nimi loppuu, mutta toiminta jatkuu Longinojan nimen alla parhaillaan rakenteilla olevassa uudisrakennuksessa. Kuva Teija Loponen
Päivähoidossa yksikkörakenne muuttuu. Toimialajohtaja päätti muuttaa yksikkörakennetta koillisella 5.1. varhaiskasvatusalueella 1.2.2024 lukien. Nykyisistä varhaiskasvatusyksikkö Karvikka-Longinojasta ja varhaiskasvatusyksikkö Suvi-Vilppuvasta muodostetaan uudet yksikkörakenteet. Muutoksessa Päiväkoti Vilppula liitetään henkilöstönä uudisrakennukseen varhaiskasvatusyksikkö Longinojaan. Päiväkoti Vilppula on toiminut väliaikaisessa paviljonkirakennuksessa osoitteessa Vilppulantie 17. Muutoksessa päiväkoti Vilppulan nimi poistuu. Varhaiskasvatusyksikkö Longinoja tulee sijaitsemaan osoitteessa Ampujantie 5. Nykyinen varhaiskasvatusyksikkö Suvi-Vilppula puolestaan muutetaan yksikkörakennemuutoksessa varhaiskasvatusyksikkö Karvikka-Suviksi. Päiväkoti Karvikka sijaitsee osoitteessa Karviaisrinne 2 ja päiväkoti Suvi toimii osoitteessa Vilppulantie 17. Yksikkörakennemuutokset on tehty yhteistoiminnallisesti varhaiskasvatusyksikkö Karvikka-Longinojan ja varhaiskasvatusyksikkö Suvi-Vilppulan henkilöstön ja päiväkodin johtajien kanssa. TL
Edellinen artikkeliKurranummeen pizzakioski
Seuraava artikkeliValinnoilla on väliä