Värikkäitä kärkitaistoja takana ja edessä!

Jalkapallo kolmonen
Täkäläinen meno jalkapallon Kolmosessa on kutkuttavampaa kuin miesmuistiin. Malmin Palloseuran joukkueet ovat vahvasti nousu- ja kärkitaistoissa, samoin Puistolan Urheilijat. Malmin Ponnistajat puksuttavat sarjapaikkaansa varmistellen.
Lohko B
MPS/Atletico Malmi on vireessä. SAPA kaatui 5-3, ja viime perjantain paikalliskoitoksessa Ponnistajat saivat todeta ”Ticon” paremmakseen 3-1 lukemin. Atletico on nyt sarjakakkonen, viisi pinnaa johtavan HPS:n perässä. Malmilaisilla on etukäteen arvioiden edessään kaksi ei-pahaa ottelua, lauantaina 26.8. klo 15.00 Pukinmäen nurmella on vastassa ToTe/2022 ja seuraavana lauantaina 2.9. klo 15.00 Pukinmäkeen saapuu naapurista vastustajaksi Gnistan Ogeli.
Malmin Ponnistajat pelasi hyvin, mutta hävisi vieraissa väkivahvalle Vantaan Jalkapalloseuralle 2-0. Ala-Malmilla Ponnarit ahdisteli etenkin toisella jaksolla MPS/Atletico Malmia, mutta joutui antautumaan 1-3 lukemin. Torstaina 24.8. klo 19.00 Ponnistajat ottavat Ala-Malmin nurmella vastaan sarjajohtaja HPS:an. Perjantaina 1.9. klo 18.30 se asettuu Kontulan nurmella FC Kontun vastustajaksi.
Lohko C
MPS komeilee lohkon kärjessä 32 pisteellään paremmalla maalisuhteellaan kuin saman pistepotin omaava ToTe. Nyt torstaina 24.8. klo 19.45 on Mosan Wembleyllä luvassa jännä puolitoistatuntinen, kun joukkueet kohtaavat toisensa. Aiemmin MPS sai tunnustaa Valtin paremmakseen 3-1 luvuin, mutta viime perjantaina lohkokärkeä tavoitellut Riihimäen Palloseura sai Mosassa nokkiinsa selvin 5-0 maalein. Tote-kärkikamppailun jälkeen MPS matkaa sunnuntaina 3.9. klo 16.00 Hyvinkään Urheilupuiston nurmelle, isäntänä on HyPS.
Puistolan Urheilijat jatkaa mallikkaasti kelpo kauttaan. Vain kaksi tappiota kaudella kokenut PuiU on lohkossa neljäntenä vain kolme pistettä kärkipari MPS-ToTe:n takana. Kiilana välissä on vielä pisteen puistolalaisia enemmän omaava JäPS/47. PuiU selvitti kotinurmellaan vimmatusti sarjapaikastaan taistelevan KoiPS:an 4-2 voitolla. Viime perjantaina kärkikahinassa ToTe:n kanssa Koudan nurmella oli tasaisempaa. Tiivis ja tasainen taisto päätyi parin sadan silmäparin edessä 1-1 tasalukemiin. PuiU:n kotiotteluiden viiden ottelun syysputki päättyy nyt perjantaina 25.8. klo 18.45, jolloin vislataan käyntiin ottelu PKKU/2:ta vastaan. Perjantaina 1.9. klo 18.30 PuiU:lla onkin Järvenpään nurmella edessään kova urakka kotijoukkue JäPS/47:ää vastaan.
Heimo Laaksonen
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliTapanilan taivaan alla peltikaton hyväksi
Seuraava artikkeliRakenteellisen meluntorjunnan kohteissa Pihlajamäki, Viikki ja Tammisto-Siltamäki