Piispa Laajasalo ja Roosa Meriläinen rakkauden äärellä

Piispa Teemu Laajasalo ja kirjailija Rosa Meriläinen keskustelevat rakkaudesta keskiviikkona 12.4. klo 18.00 -19.30 Malmin kirjastossa. Lähtökohtana keskustelulle on rakkaus elämän voimana.
Rakkaus on myös merkityksellinen ja moniulotteinen käsite ja tunne. 1. Korinttiaiskirjeessä tämä ilmaistaan vahvasti: ”Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus.” Miten illan vieraat ymmärtävät tämän tunnetun sitaatin? Miten rakkaus näkyy elämässä? Voiko elämää olla ilman rakkautta? Haastattelijana toimii pastori Kirsi Ojansuu-Kaunisto. Tilaisuuden järjestävät Malmin seurakunta ja Malmin kirjasto. Vapaa pääsy.
Edellinen artikkeliToimistorakennukset korvataan korkeilla asuinkerrostaloilla
Seuraava artikkeliLinturetket käynnistyvät