Pyöräreittien valaistuksesta kysellään

Pimeistä tai paikoitellen vajaasti valaistuista pyöräteistä saa nyt antaa kaupungille vinkkejä.
Kaupunki toivoo pyöräilijöiden kertovan, millaisia havaintoja ja puutteita on huomannut pyöräreittien valaistuksesta Helsingissä. Kaupunkiympäristön toimialalla kartoitetaan nyt valaistuksen puutteita pyöräreiteillä, mutta myös valaistuksellisesti onnistuneita reittejä tai niiden osia. -Tarkoituksena on saada ajantasaista tietoa pyöräväylien käyttäjiltä ja kokonaiskäsitys kaupungin toteuttamien ja ylläpitämien pyöräreittien valaistuksen laadusta. Tavoitteena on myös parantaa pyöräreittien valaistusta vuosittain, kertoo valaistuspäällikkö Marjut Kauppinen. Kysely on auki helmikuun loppuun asti ja se löytyy kaupungin verkkosivuilta. Kyselyllä ei kartoiteta pyöräreittien verkostoa, määrää, sijainteja tai muuten niiden laatua, vain valaistusta. Jos haluaa ilmoittaa tai antaa palautetta olemassa olevan pyöräreitin vaurioista, jotka tarvitsisivat kunnostustoimia, voi antaa palautteen Helsingin kaupungin palautekanaville.
TL
Edellinen artikkeliTupakointikielto Kiertotähdentielle
Seuraava artikkeliKoillisessa ulkokuntoilun katvealueita