Joulumyyjäiset heräsivät henkiin

Pariin viimeiseen vuoteen ei suuria joulutapahtumia eikä joulumyyjäisiä juurikaan järjestetty koronan vuoksi. Nyt vahinko otetaan takaisin ja tarjolla on jälleen useita joulutapahtumia. Harmi vain, että ne pitkälti osuvat päällekkäin.
Tapanilan Kylätilalla, Veljestenpiha 9, on joulumyyjäiset lauantaina 26.11. klo 12-15. Luvassa uniikkeja herkku- ja lahjalöytöjä.
Malmin Lentoaseman Ystävien joulunalustapahtuma on sunnuntaina 27.11. klo 11-15 Malmin lentoasemalla, paikalla on joulupukki, MLY;n myyntipiste, asiaa lentokentän tilanteesta ja glögiä sekä pipareita.
Pihlajamäki-seura järjestää nuorisotalolla suuret joulumyyjäiset 27.11. samoin klo 11-15. Paikalla on yli 30 myyjää tarjoamassa pukinkonttiin omia käsityötuotteitaan, mmm. koruja, nalleja, joulukransseja, sisustustuotteita, puu- ja huovutustuotteita sekä taidetta ja erilaisia leivonnaisia. Nuorisotalon etupihalla on seurakunnan puurokattila ja Pihlajamäen Lionsit myyvät grillimakkaraa. Kahviota pitää Pihlajamäen ala-asteen vanhempainyhdistys.
Jakomäessä Joulumaa on avoinna 27.11. klo 10-14 Jakomäen sydämessä. Jakomäenpolku 6:ssa on mm. joulukorttipaja leikkipuistossa, joulupuuroa pihalla, lasten temppurata Nuorisotalon liikuntatilassa ja käsitöitä pelitilassa, tanssisalissa on joululauluja klo 11, taikuri Halonen klo 12 ja pientä ohjelmaa klo 13. Joulupukkikin on paikalla klo 11.30-12.15 leikkipuiston puolella.
Malmin VPK-talolla on useamman järjestäjän toimesta myyjäiset 27.11. klo 11-14. Siellä on tarjolla niin käsitöitä, leivonnaisia, kynttilöitä, koruja kuin kirjojakin. Kahviossa kalakeittoa ja pullaa.
Tuulen tuvalla Puistolassa pidetään perinteiset käsityöläisten myyjäiset viikkoa myöhemmin, 3.-4.12. klo 10-15. Pukinkonttiin voi hakea jouluherkkuja, keramiikkaa, lasia, ym. jouluun liittyvää. Lisäksi Lions Club Park myy siellä Puistola-aiheista seinäkalenteria. TL
Edellinen artikkeliSanna sanoo hyvästit
Seuraava artikkeliPuusto pyritään säilyttämään