Miehet kompuroivat, naiset porskuttavat

Kuva Eräviikingit Eräviikinkien Sofia Mittentag, 15, on kovassa maalivireessä. Kuva ottelusta SB-Prota vastaan, jossa hän täräytti kolme täysosumaa.

Eräviikinkien miehillä kiristää, voitot ovat tiukassa. Viime viikolla tuli kahdesti takkiin. Seuran naiset etenevät sen sijaan voittoisasti. Kahdesta viime pelistä tuli täysipotti!

Miehet olivat viikonloppuna tosipaikan edessä, pinnoja oli saatava. Toisin kävi, perjantaina seinäjokinen SPV kävi kippaamassa Eräviikingit nurin selvin 3-6 maalein.

Seuraavana päivänä Mosahalliin saapui vieraaksi Jymy. Kotijoukkueelta jäi taas jymypaukku putkeen, sillä vieraat korjasi potin 3-7 maalein. Lohtua ei irronnut edes maalivahtien torjuntaluvuista, jotka kotijoukkue voitti selvin 16-30 lukemin.

Eilen tiistaina Eräviikingit kohtasi Steelersin. Runkosarjan pelejä on vielä jäljelllä kahdeksan, ja Eräviikingit on nyt sarjassa yhdeksäntenä, ensimmäisenä pudotuspelien ulkopuolelle jäävänä joukkueena.

Naisilla on toisenlainen kurssi. Viime viikon kaksi Mosahallin koitosta päätyivät voittoihin. Ensin Eräviikinkien naiset sammuttivat vastustajan FBC Loiston valot 3-2 lukemin.

Lauantaina oli SB-Pro:n vuoro todeta Mosahallissa kotijoukkue paremmaksi. Voittolukemat olivat selvät, 7-1. Merkille pantavaa oli, että kahden voitto-ottelun 10 maalista puolet, eli viisi kirjattiin Sofia Mittentagin nimiin.

Eräviikingit on nyt tukevasti sarjan kakkosena. Seuraavaksi joukkue kohtaa 9.2. Turussa TPS:an.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliToista sataa ennakkokysymystä Uutta Koillis-Helsinkiä -verkkotilaisuuteen
Seuraava artikkeliKouluruokaa pyritään kehittämään huomioimalla oppilaiden toiveet