Kahden mitalin OVO Cup

Elite Pre Jr oli Erän muiden joukkueiden tapaan keräämässä arvokasta kisakokemusta Tapiolassa.

Joukkuevoimistelun kansainvälinen OVO Cup kisattiin  yhdennentoista kerran Tapiolassa viime lauantaina. Tapanilan Erän joukkueilla oli kotiinviemisinä kaksi mitalia, hopeaa ja pronssia.

Tapanilan Erän joukkueista Elite Alexa osallistui 10-12-vuotiaiden sarjaan.
Elite Alexa oli avannut kisakautensa kolme viikkoa sitten Miss Valentine-kilpailuissa Tartossa. Nyt tytöt esiintyivät vapautuneemmin ja joukkueen hyvä ilmaisu pääsi paremmin esille. Erityisesti vaadittavista taito-osista joukkue suoriutui erinomaisesti saaden koko sarjan parhaat tekniset pisteet (5.50). Yhteispisteiksi Elite Alexa sai 15.80, jolla joukkue sijoittui jaetulle kolmannelle sijalle ja pronssimitalit kaulaansa. Sarjan voitti PNV:n Gloria Astra ennen Venäjän Roxett Ruby:ä. Pronssille ylsivät myös Elite SC Vantaa Kids ja Feline.

Erän ja SC Vantaan yhteistyöjoukkueista matolle astelivat juniorisarjaan (14-16-vuotiaat) osallistuva Elite ja debyyttinsä tehneet Elite Pre Junior-joukkueen molemmat kisakokoonpanot (12-14-vuotiaat).
12-14-vuotiaiden sarjassa Elite Pre Juniorien kokoonpanot tekivät ensiesiintymisensä. Kovatasoisessa kilpailussa Elite Pre Junior sijoittui herkällä ja ilmaisullisella ohjelmallaan seitsemänneksi pistein 15.50. Sarjan voitti PNV:n Gloria Nova niukasti ennen  Tapiolan Voimistelijoiden Team Loistetta. Pronssia saavutti Sanix Säihke. Elite Pre Jr 02 keräsi pisteet 13.70 ollen 13.

Juniorisarjassa Elite esiintyi vahvasti  Lumikuningatar-ohjelmallaan keräten alku- ja loppukilpailussa yhteensä 34 pistettä. Ne riittivät toiseen sijaan OVO Junior Teamin  jälkeen, joten Eliten tytöt palkittiin hopeisin mitalein. Kolmanneksi sijoittui OVO:n Team Titaanit.

-Eliten kausi jatkuu jo ensi viikonloppuna Bulgarian Sofiassa, jossa tytöt edustavat Suomea Challenge Cupin toisessa osakilpailussa. Tulevana viikonloppuna Mäntsälän Mustan Kissan Cupissa kisaavat lauantaina Elite Pre Jr molemmilla kokoonpanoilla ja kautensa aloittavat Erän joukkueista Anastasia, Anastasia 00, Aforia ja Aforia 99. Sunnuntaina kisaavat Axoria, Axoria 05, Ailia, Amila ja Amila 05. Elite Alexan kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Turun Caribia Cupissa, listaa Erän Lauri Järvinen tyttöjen tulevia koitoksia.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliLähikeskusajattelu hyvää, rantapuiston rakentaminen ei
Seuraava artikkeliEsittelyssä: Terhi Peltokorpi (kesk.)