Kiitos

Päätoimittaja Teija Loponen

Vuosi alkaa olla lopuillaan. On aika sanoa lämmin kiitos kaikille teille ilmoittajillemme, jotka olette tehneet lehden kustantamisen mahdolliseksi.  Teidän avullanne lehteä voidaan painaa ja jakaa lähemmäs 38.000 osoitteeseen sitä innolla odottaville lukijoille. Samoin suuri kiitos avustajillemme, yhdessä tehty lehti tarjoaa monipuolisesti luettavaa eri ikäisille ja eri asioista kiinnostuneille lukijoillemme. Meillä on myös aivan upea taustajoukko, joka osaamisellaan ja omalla panoksellaan tukee meitä täysin pyyteettömästi. Sydämelliset kiitokset teille jokaiselle!

Vuoden loppupuoli on ollut kiireistä aikaa monella tavoin. Yleiskaavasuunnitelmat ovat puhuttaneet ihmisiä ja saaneet asukkaat ihmettelemään, miksi niin kovin paljon uusia asiakkaita pitäisi kaupunkiin mahduttaa. Myös Malmin lentokentän rakentamissuunnitelmat ovat saaneet monien niskakarvat kohoamaan pystyyn. Erityisesti pohditaan sitä, miksi kaupunki  ei ole lainkaan kiinnostunut vaihtoehtoisista suunnitelmista, joissa lentotoiminnan säilyttämisen ohella on löydettävissä runsaasti rakennusalaa. Tällöin yritykset saisivat jatkaa toimintaansa Helsingin rajojen sisällä. Lentokentällä toimijoiden lisäksi Tattarisuon yrittäjät ovat huolissaan tulevaisuudestaan.

Uuteen vuoteen lähdetään kuitenkin avoimin mielin. Toivomme taantuman vihdoin helpottavan ja työllisyyden paranevan.  Jospa ensi vuonna lomautukset ja irtisanomiset loppuisivat ja talous kääntyisi hienoiseen nousuun. Se hyvä puoli huonoissa ajoissa on, että se saa ihmiset puhaltamaan tehokkaammin yhteen hiileen. Auttamishalu kasvaa, kun monilla menee itseä huonommin. Ketään ei pidäkään jättää yksin selviämään. Juuri joulun alla Tapanilan elävässä adventtikalenterissa kirjoitettiin joulukortteja kotimatkalla pudotettavaksi heille, joille ei joulutervehdystä tule lähettäneeksi.  Sellainen saattoi olla lähistöllä asuva vanhus, naapurin mukava tenava, puolituttu kyläläinen tai kaupan hyvä asiakaspalvelija. Jos joku tärkeä joulutervehdys jäi lähettämättä, vielä voi toivottaa hyvää uutta vuotta.

Päätoimittaja Teija Loponen

Edellinen artikkeliOnnea Anne, Jaana ja Ritva!
Seuraava artikkeliMalmin lentokenttä nousi vaalitaivaalle