Onnea Anne, Jaana ja Ritva!

Ritva Veikkolainen kävi Tuomaan markkinoilla Senaatintorilla 9.12. Sinä päivänä paistoi aurinko hetken keskipäivällä ja valaisi upeasti kirkon seinää. KUVA RITVA VEIKKOLAINEN

Koillis-Helsingin Lähitiedon jouluisessa valokuvatehtävässä arvottiin kolme Marko Leinon Joulutarina-kirjaa kirjailijan signeerauksella. Kirjan voittivat jouluisilla kuvillaan Anne Rapakko, Jaana Issakainen ja Ritva Veikkolainen. Onneksi olkoon!

Hippu-tonttutytön kainalossa ovat ensimmäiseen jouluunsa valmistautuvat tonttukarvakorvat Bobo ja Pörrö. Ensin tippui lakki toisen ja sitten toisen karvakorvan päästä, mutta kolmannella onnistuttiin ikuistamaan kuva, kertoo Anne Rapakko.
Hippu-tonttutytön kainalossa ovat ensimmäiseen jouluunsa valmistautuvat tonttukarvakorvat Bobo ja Pörrö. Ensin tippui lakki toisen ja sitten toisen karvakorvan päästä, mutta kolmannella onnistuttiin ikuistamaan kuva, kertoo Anne Rapakko.
Jaana Issakaisen lähettämässä kuvassa valkoinenpaimenkoira Shira asettautui poseeraamaan vastakoristellun joulukuusen eteen Tapanilassa viime sunnuntaina.
Jaana Issakaisen lähettämässä kuvassa valkoinenpaimenkoira Shira asettautui poseeraamaan vastakoristellun joulukuusen eteen Tapanilassa viime sunnuntaina.
BONUSKUVA: Yksivuotias Reiska kurkottaa kuuseen. Kun tuli aika tulla alas, saapui isäkissa opastamaan poikastaan pääsemään turvallisesti lattialle. Kuva otettu Tapanilassa viime loppiaisena. KUVA JANSKA OKSANEN
BONUSKUVA: Yksivuotias Reiska kurkottaa kuuseen. Kun tuli aika tulla alas, saapui isäkissa opastamaan poikastaan pääsemään turvallisesti lattialle. Kuva otettu Tapanilassa viime loppiaisena. KUVA JANSKA OKSANEN
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeliKiitos