Erän mäki mustanaan väkeä

jousiammunta
Jousiammunnassa tarvittiin jonkin verran käsivoimaa jousen jännittämiseen. Ohjaajat opastivat oikean asennon löytämiseen. KUVA JOHANNA HOKKANEN

Jo hetki rankan kaatosateen jälkeen kuhisi Tapanilan Urheilukeskuksen rakennusten ympärillä kuin isossa muurahaispesässä. Avoimet ovet saivat ihmiset liikkeelle.

Syyskauden avaustapahtumassa saattoi ostaa edullisesti kirpputorilta erilaisia liikuntavälineitä, testata muun muassa jousiammuntaa ja sisäpyöräilyä, katsella useiden eri lajien näytöksiä ja hankkia sarjakortteja.  Ainakin jousiammuntaan oli välillä oikein jonoa.
Pienimmät saivat kokeilla lasten omaa harrasteliikuntaa salissa tai osallistua musiikkikoulu Demon kitarapajassa kanteleen sekä kitaran soiton tunnille.
Kirjaston puolella tenavat vanhempineen pääsivät Jamkids -soittopajassa testaamaan kanteleita, rumpuja ja rytmisoittimia.
Kauden avajaisten kunniaksi kaikilla urheilukeskuksessa toimivilla tahoilla oli tarjolla ohjelmaa ja esittelyjä. Ja jotta innostus ei ehtisi laantua, saattoi saman tien ilmoittautua eri ryhmiin ja kursseille.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliViikkiä uusiksi asukkaiden avulla
Seuraava artikkeliPositiivisuusviikko