Roskis pursuaa

Ala-Malmilla  iso jätesäiliö oli jo talvella täynnä ja tilanne jatkuu. Lähistön asukas kertoo, että roska-astian päälle on laitettu kaksi jätesäkkiä teippaamalla ne umpeen, jotta tavarat pysyvät sisällä. Roska-astian päälle on laitettu myös siististi koirankakkapusseja.

-Ihmiset siis yrittää pitää paikat siistinä, mutta kaupunki ei, lukijamme ihmettelee.

Kyseinen paikka löytyy Karviaistien päästä Karviaisrinteen luota lasten leikkikentän laidasta. Paikka on myös lähellä Longinojan varren puutarhaviljelypalstoja. Alueen asukas kertoo, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun roskis pursuaa.

-Jostain syystä Stara on käynyt kyllä tyhjentämässä pikkuroskista, mutta kenelleköhän kuuluu sitten tämä syväsäiliö, hän ihmettelee.

Tähän saimme kaupungilta vastauksen. Alueen projektijohtaja kertoi, että Karviaisrinteen perällä leikkipaikan vieressä oleva syväkeräys astia on kaupunkiympäristön hoidossa. Viereinen leikkialue, jota säiliön on tarkoitus palvella, ei ole talvikunnossapidossa. Tästä syystä säiliötä ei ole tyhjennetty talviaikana.

-Asiasta on ilmoitettu alueen urakoitsijalle ja pyydetty, että hoitavat tyhjennyksen mahdollisimman nopeasti, kerrotaan kaupungilta.

Teija Loponen
Syväsäiliö oli viime viikolla jo enemmän kuin ääriään myöten täynnä. Kuva LF

Edellinen artikkeliTori vehreäksi ja luvaton ajo kuriin
Seuraava artikkeliRakentaminen pohdituttaa Pukinmäessä