Pelkkiä voittoja!

Kauden ensimmäiset ottelut menivät nappiin.
Jalkapallo Kolmonen käynnistyi

Täkäläisten joukkueiden MPS:n, Malmin Ponnistajien, MPS Atleticon ja Puistolan Urheilijoiden Kolmosen sarjakausi käynnistyi viime viikonloppuna takatalven siivittämänä. Ja hyvin starttasikin. Kaikki voittivat avausottelunsa.

Lohko B

MPS/Atletico Malmi kruunasi tuloksekkaan harjoituskautensa sunnuntaina voitokkaasti. Uhrina oli Pallokentällä Töölön Taisto, joka antautui malmilaisille luvuin 0-2. Pitkään tasainen tuoksina ratkesi viimeisen vartin maaleihin.
Sunnuntaina 28.4. klo 19 ”Tico” matkaa Laajasaloon LPS:an vieraaksi. Lauantaina 4.5. klo 15.30 keltapaidat asettuvat Väinämöisen tekonurmella vahvan fanikunnan omaavan HIFK:on vastustajaksi.

Lohko C

Puistolan Urheilijat päätti viime kauden tappioon Tuusulassa. Lauantaina Tuusulan Palloseura ei mahtanut kotiareenallaan PuiU:lle mitään. Kalavelat kuittautuivat. Teemu Lamppu loisti hatullisen verran tehden PuiU:n kaikki kolme maalia. TuPS jäi nollille.
Perjantaina 26.4. klo 19.15 PuiU ja Malmin Ponnistajat paikallisottelevat Puistolan Koudan tekonurmella. Lauantaina 4.5. klo 19 Hyvinkään Kankurin tekonurmella vislataan käyntiin HyPS-PuiU.

Malmin Palloseuran uudistunut joukkue kaappasi 2-1 voiton Gnistan/Ogelista. MPS:n maalit olivat toisen jakson satoa seuralegenda Jussi Vasaran ja Oliveira da Silvan ansiosta.

Perjantaina 26.4. klo 19 Mosan Wembleyllä alkaa MPS-FC Kuusysi. Lauantaina 4.5. klo 14.15 SAPA isännöi Kallion tekonurmella malmilaisia. Malmin Ponnistajat kiri Talin hallissa 3-2 voittoon PKKU/2:sta. Ponnistajat puristi ottelun loppupuolen vahvoilla otteillaan iloisen voiton suotuisissa olosuhteissa. Tulevana perjantaina klo 19.15 nähdään Puistolan tekonurmella kauden ensimmäinen paikalliskohtaaminen, kun PuiU isännöi Ponnistajia. Torstaina 2.5. klo 20.15 Tapulin tekonurmella pärähtää liikkeelle ottelu Ponnistajat-Riihimäen Palloseura.
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliSM-kisoista kaksi kultaa Tapanilaan
Seuraava artikkeliUlla Toivainen 101 vuotta