MPS:n tytöt Helmariliigaan

MPS:n tytöt pelaavat mm. Mosan Wembleyllä.
Malmin Palloseura tytöt 2012 -joukkue pääsi edellisen kauden ottelutulosten perusteella Palloliiton Helmariliigan ensimmäiselle karsintakierrokselle mukaan.
MPS:N tyttöjen pelipäivä koittaa keskiviikkona 10.1. ja pelipaikka on Jätkäsaaressa. Ottelut alkavat klo 09.00, 10.30 ja 13.30. Lohkossa on neljä joukkuetta ja lohkon kaksi parasta jatkavat seuraavalle karsintakierrokselle.
Joukkue on ilmoittautunut talvikaudella 2023-24 mukaan kolmella peliryhmällä Helsingin Talviliigaan ja Sipoo Energia Talvisarjaan. Muitakin turnauksia tulee kevään mittaan. Tyttöjen vastuuvalmentajana on Henri Mattsson ja joukkueiden valmennuspäällikkönä Teemu Silius. Joukkueenjohtaja on Marko Ravinen.
TL
Edellinen artikkeliJoulukuuset kiertoon
Seuraava artikkeliMPS:n tytöt Helmariliigan jatkoon