Nurkkaan tulossa uusi koululaisten iltapäiväryhmä

Puistolan Nurkan leikkipuisto on yksi niistä kohteista, joihin saadaan uusi koululaisten iltapäiväryhmä.
Ykkös- ja kakkosluokkalaisten koululaisten iltapäivätoimintaan voi parhaillaan hakea keväälle 2023. Kaupunki on neuvotellut iltapäivätoiminnan palveluntuottajien kanssa, iltapäivätoiminnan paikkoja voidaan lisätä. Vapaita paikkoja löytyy olemassa olevista ryhmistä ja lisäksi uusia ryhmiä voitaneen perustaa ainakin seuraaviin leikkipuistoihin: Intia, Laurinniitty, Mäkitorppa, Munkki, Sanna, Santahamina, Tuorinniemi ja Ulvila sekä Puistolan Nurkka. Jos 1.–2.-luokkalainen lapsi on osallistunut leikkipuiston avoimeen iltapäivätoimintaan ja tarve iltapäivätoiminnalle on myös keväälle, voi jättää hakemuksen verkon kautta. Lomakkeessa olevasta hakuajasta ei tarvitse välittää.   Koulujen kotisivuilla on tietoa 3.–4. luokkalaisille suunnatusta kerho- ja harrastetoiminnasta.    Iltapäivätoiminnan asiakasmaksu on klo 16.00 päättyvässä toiminnassa on 100 euroa/kk ja klo 17.00 päättyvässä toiminnassa 120 euroa/kk. Asiakasmaksuihin voi tarvittaessa hakea maksuhuojennusta.  Hakemuksia käsitellään kiireellisyysjärjestyksessä sitä mukaa kuin niitä jätetään sisään. Ensi sijalla ovat ykkösluokkalaiset ja erityistä tukea tarvitsevat lapset.   Kevään toimintaa ja ryhmiä suunnitellaan hakemusten pohjalta. Huoltaja saa puhelimitse tai sähköpostitse tiedon iltapäivätoiminnan paikasta ja alkamisajankohdasta heti, kun paikka varmistuu. Iltapäivätoiminnan hakemiseen ja hakemusten käsittelyyn liittyviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: iltapaivatoiminta@hel.fi
TL