Kuka kippaa kakkaa?

Asukkaat ovat ottaneet kuvia ulostekasoista ja lähettänyt kaupunkiympäristölle toivoen siivousta.
Tapulikaupungissa on ilmaantunut haiseva ongelma. Joku tyhjentää ulosteita Tapulin pieneen puistoon.
-Jossakin vaiheessa kesän lopulla joku tyhjensi kakka-astiansa Tapulin pieneen puistoon Maatullinkujalla. Terveys- ja hajuhaitat olivat kovat ja ilmoituksia tehtiin. Nyt taas sama on toistunut ja jälleen alueen asukkaat yrittävät saada jonkun toimimaan, mutta asia ei tunnu kuuluvan kenellekään Pitäisi kuulemma saada tekijä kiinni tekopuuhissa ja soittaa paikalle poliisit, kertoo eräs kaupungilta siivousta puistoon perännyt asukas. Hän epäilee teosta alueella urakoivia tahoja, joiden bajamajojen tyhjennyslaskut tulisi tarkistaa, jotta selviäisi, ovatko he toimineet asianmukaisesti.
Toinen asukas toteaa, että pyynnöistä huolimatta aluetta ei ole käyty siivoamassa ja ulosteen määrä lisääntyy. Haju on sietämätön ja näky järkyttävä kävelytien varressa. Kaupunkiympäristön palvelusta hän sai lokakuun 17. päivä palautteen, että asiaa on selvitetty eivätkä ulosteet ole työmaan jäljiltä. Samassa vastauksessa todettiin, että alueen kunnossapito tilaa puhdistuksen, mutta ainakaan vielä keskiviikkoaamuna 28.12. siivousta ei oltu tehty.
TL

Asukkaat ovat lähettäneet kaupungille myös karttakuvan, missä siivottavaa löytyy.