Leikkipuistojen sulku jatkuu loppuvuoden

Varhaiskasvatuksen henkilöstöpulan johdosta Helsingissä suljettiin syyskuussa määräaikaisesti yhteensä parikymmentä leikkipuistoa ja perhetaloa ja niiden henkilökunta siirrettiin päiväkoteihin sijaisiksi. Henkilöstöongelmat jatkuvat edelleen ja siksi lakisääteisen varhaiskasvatuksen turvaamiseksi Helsingissä jatketaan leikkipuistojen osittaista sulkua, jotta niiden päiväkoteihin siirretty henkilökunta voi jatkaa työskentelyään päiväkodeissa ajalla edelleen 23.12.2022. saakka. Suljettuina pysyvät edelleen leikkipuistot: Ruoholahti, Nuoli, Tullinpuomi, Viiri, Laurinniitty, Trumpetti, Kimmo, Vallila, Torpparinmäki, Kurranummi, Salpausselkä, Unikko, Puuskakulma, Tuorinniemi, Rudolf, Mellunmäki sekä Perhetalo Sahrami ja Perhetalo Torpparinmäki. Näistä kolme, Kurranummi, Salpausselkä ja Unikko sijaitsevat Koillis-Helsingissä. Suljetuissa leikkipuistossa voi edelleenkin käydä leikkimässä omatoimisesti, mutta ohjattua toimintaa siellä ei ole. TL
Edellinen artikkeliStebu-puisto pääsi kartalle
Seuraava artikkeliYksimielinen asukasilta Pihlajamäessä