Stand Uppia malliin Sutela ja Salminen

Heli Sutela ja Krisse Salminen isänpäivän alla Malmitalolla. Kuva Ville Juurikkala

Naurussa on pitelemistä kun Krisse Salminen ja Heli Sutela
kertovat Malmitalon lavalla omia suosikkijuttujaan vuosien varrelta.

Heli Sutela on käynyt Teatterikorkeakoulun viime vuosituhannella ja näytellyt monissa teattereissa, elokuvissa ja tv-sarjoissa. Sarjoista tunnetuin on Kumman kaa, jonka hän on myös kirjoittanut yhdessä Minna Koskelan kanssa. ”Kumman kaa ja mukana myös Vesa” kiersi ympäri Suomen ja keräsi ennätykselliset yli 135 000 katsojaa. Heli on tehnyt myös sarjakuvakirjan ”Anne ja Ellu lomamatkalla”.

Sutela aloitti stand upin vuonna 2001 ja on tehnyt sitä näyttelemisen ohella kokopäiväisesti.

Tapanilassa asuva Krisse Salminen lanseerasi lapsekkaan ja salaa fiksun prinsessahahmonsa vuonna 2001. Sen jälkeen hän on hurmannut omissa viihdeohjelmissaan, pyörähdellyt Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tähtioppilaana ja myös tuomarina, tehnyt sketsisarjaa Siskonpeti sekä johtanut puhetta YleLeaksissä. Krisse on Helin lailla tehnyt kokopäiväisesti stand uppia vuodesta 2001. Nyt he riemastuttavat yhdessä Malmitalolla reilun tunnin kestävässä show´ssaan. Katsojien eli kuulijoiden suositusikä on 15+.

Krissen ja Helin Stand Uppia lauantaina 9.11. klo 19 Malmitalolla. Liput 25 e.

Teija Loponen