Syyskausi käynnistyi värikkäästi

Mosan Wembley odottaa taas yleisöä seuraaviin otteluihin.
Jalkapallo Kolmonen
Syyspelit ovat alkaneet. Alueemme joukkueet ovat jo ehättäneet pelata kaksi syyskierrosta. MPS/Atletico Malmi on napsinut voitot, Malmin Ponnistajat voiton ja tasurin. C lohkossa MPS jatkaa hienoa taivaltaan, ja PuiU napsi voiton, mutta antautui kärkiottelussa malmilaisille.
Lohko B MPS/Atletico Malmi päätti kesäpaussin 4-1 voitolla Laajasalon Palloseurasta, ja viime lauantaina se raateli HerTo:n 6-1. Atletico on nyt lohkonsa kakkonen. Torstaina 10.8. klo 19.15 se ottaa Pukinmäessä vastaan SAPA:n, ja torstaina 17.8. Ala-Malmin nurmella väännetään paikallistasolla Ponnistajat-MPS/Atletico Malmi. Malmin Ponnistajat jakoi 2-2 tasatuloksella pinnat ToTe/2022:n kanssa, ja voitti HerTo:n selvästi 5-2. Perjantaina 11.8. klo 19.00 Ponnistajat ovat Myyrmäessä VJS:n kynsissä. Ja torstaina 17.8. klo 19.00 se isännöi Ala-Malmin nurmella ”Ticoa” vastaan.
Lohko C MPS otti syyslämpimät höykyttämällä Tuusulan Palloseuran 5-1. Viime perjantaina se vankisti sarjajohtoon kaapimalla Puistolan paikallisderbystä arvokkaan 2-0 voiton. Perjantaina 11.8. klo 19.30 MPS esiintyy Puotilassa Valtin vieraana, ja torstaina 17.8. klo 19.45 on luvassa kärkitaistelun makua Mosan Wembleyllä, vastassa Riihimäen Palloseura. Puistolan Urheilijat karisti kesäkarstansa ja aloitti viiden ottelun kotiputken voittamalla NouLa:n 3-0. Ja viime perjantain kohokohta oli isännöidä Koudan nurmella Malmin Palloseuraa. Pinnat matkasivat 2-0 voitolla radan toiselle puolen.
PuiU:n seuraava vastus on KoiPS kotirmella nyt perjantaina 11.8. klo 19.00. Perjantaina 18.8. klo 19.00 onkin Koudan kotipyhätössä taas kärkiottelun meininkiä, kun vastaan tulee Toukolan Teräs.
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliJakomäki on saamassa virallisen uimarannan
Seuraava artikkeliUskontorauhaa kouluille ja ihmisille