MPS:n n pojilla harvinainen triplasarjanousu

Kuvis Kultaa tuli! Pokaalia pitelevät Jimi Henell ja Iisakki Kuuskoski. Kuva Kerkko Kuha

Kultaa ja hopeaa Lohja Cupista

MPS pojat 2011 haastejoukkueessa on ollut poikkeuksellisen nousujohteinen kevätkausi, joka huipentui viime viikolla peräti kahteen sarjanousuun. Samalla tuli kultaa että hopeaa Lohja Cupissa.
Valmennustiimi Niko Asikaniuksen johdolla on tehnyt upeaa työtä ja nostanut poikien taitotasoa ison harppauksen kevään aikana.

-Tulevalla syyskaudella tulemme jopa haastamaan ikäluokan kilparyhmän Kolmosessa, kertoo MPS 11 joukkueenjohtaja Kerkko Kuha.

-Joukkueessamme on noin 50 poikaa ja aktiivinen vanhempien tukijoukko. Mottomme on, että tällä jengillä kaikki onnistuu! Joukkueenjohdossa olemme nostaneet yhteishenkeä ja itseluottamusta myös erilaisilla vapaa-ajan aktiviteeteilla. Joukkueen vieraillut tv- kuvauksissa, sekä treenit suositun futistubettajan kanssa ovat olleet ikimuistoisia kokemuksia. Kevät on tuonut pojille onnistumisia ja itsensä ylittämistä ja poikinut menestystä, josta ei uskallettu edes haaveilla.

-Jalkapallo on isosti yhdistävä tekijä, ja vaikkei kaikista tulekaan ammattifutaajia, niin uskon että nämä yhdessä koetut hetket jättävät elämän mittaisen jäljen ja erityisen Malmilaisen identiteetin, kiteyttää Kuha.

Kerkko haluaa erityisesti nostaa esiin vastuuvalmentaja Niko Asikaniuksen, jonka luotsaamana myös vuotta vanhemmat 2010 pojat ylsivät sarjanousuun.

– Triplanousu ei ole sattumaa, vaan treenikentillä on tehty jotain ainutlaatuista, Kerkko hehkuttaa. Seuraava etappi on nyt heinäkuussa pelattava joka vuotinen Helsinki cup, jonne pojat osallistuvat kolmella peliryhmällä.
TL

Edellinen artikkeliTapanilan Erä vuoden 2024 helsinkiläinen urheiluseura
Seuraava artikkeliPuistolalaiset nuoret Triathlonin EM-kisaan