Tiukkoja paikallistaistoja, PuiU ja Tico porskuttavat

Puistolan Urheilijat ja MPS/Atletico Malmi etenevät tappioitta lohkoissaan. Malmin Ponnistajat juhli 100-vuotista taivaltaan nitistämällä paikallistaistossa MPS:n. Puistolan Urheilijat kaappasi Mosasta parin sadan silmäparin todistamana 1-0 voiton MPS:sta.

Lohko B

MPS/Atletico Malmi, lyhyesti Tico, kävi kurittamassa HerToa muhkein maaliluvuin 9-1. PPJ/Lauttasaari antoi Ticolle kelpo vastuksen. Lisäajan viime hetkillä malmilaisten Yalo Nousiainen sinetöi 1-3 vierasvoiton.
Perjantaina 7.6. klo 18.15 Vuosaaren Kartanolla Tico on FC Finnkurdin vieraana, perjantaina 14.6. klo 19.15 keltapaidat ottavat Pukinmäen nurmella vastaan FC Kontun. Tiistaina 18.6. klo 18.15 on Pukinmäessä lohkon kärkiottelu HPS:aa vastaan.

Lohko C

Puistolan urheilijat kävi Lahdessa kurittamassa legendaarista FC Kuusysiä 1-5 maalein. Viime perjantaina MPS antoi Mosan Wembleyllä tiukan vastuksen PuiU:lle. Puistolalaisten voittoputken säilymisen takasi Teemu Lampun tekemä ottelun ainoa maali.
Perjantaina 7.6. klo 20.15 PuiU kohtaa Lauttasaaressa SAPA:n, ja 15.6. klo 19.15 PuiU korkkaa Koudan nurmen, vastustajana TiPS.
Malmin Palloseura on otellut naapureitaan vastaan, kirvelevin tuloksin. Ensin Malmin Ponnistajat nokitti juhlaottelussaan MPS:n niukasti 1-0. Saman tempun teki PuiU kuskaten 1-0 voitolla pistepotin Puistolaan.
Perjantaina 7.6. klo 19.00 Mosan Wembleyllä nähdään MPS-Atlantis FC/PM. Perjantaina 14.6. klo 18.30 on Hyrylässä PKKU/2-MPS. Malmin Ponnistajat tahkosi vieraissa 2-2 tasapelin FC Kuusysin kanssa. Ala-Malmilla parisatapäinen yleisö todisti juhlivan Ponnistajien 1-0 voittoa paikalliskilpailijasta Malmin Palloseurasta. Ainokaisen maalin teki jo ottelun 6. minuutilla Arttu Peltola.
Sunnuntaina Ponnistajat joutui Hyvinkäältä tyytymään 1-1 tasapeliin sarjajumbo Hyvinkään Palloseuran kanssa.
Ponnarien seuraavat ottelut ovat: torstaina 6.6. klo 18.30 Hyrylässä TuPS:aa vastaan ja perjantaina 14.6. klo 19.15 Ala-Malmilla Gnistan/Ogelia vastaan.
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliVantaanjoessa ei pidä uida sadesäillä
Seuraava artikkeliKoulut ohi