PuiU ja ”Tico” eivät suostu häviämään

Mainio paikallisottelu tiedossa!

Puistolan Urheilijat ja MPS/Atletico Malmi komeilevat neljän kierroksen jälkeen lohkoissaan ykkösinä. Kumpikin on voittanut kaikki pelinsä. MPS edustuksella on takanaan jo 5 peliä, joista pistemenetyksiä 7. Ensi lauantain 100-vuotisjuhlaotteluun valmistautuvilla Malmin Ponnistajilla on ollut takkuinen alkukausi.

B-lohko

MPS/Atletico Malmi kävi atomikaupungissa pöllyttämässä FC Loviisaa oikein isän kädestä. Malmilaisvoitto murskalukemin 9-0, Ticon Vili Lankinen tehtaili kolmanneksan maalikimarasta. Lauantaina Tico napsi vakuuttavan 4-0 voiton pirteän sinnikkäästi pelanneesta sarjanousija Helsingin Ponnistuksesta.
Lauantaina 25.5. klo 15.00 Tico avaa nurmikauden Pukinmäessä HerTo:a vastaan. Torstaina 30.5. klo 20.20 on Jätkäsaaressa vastassa PPJ/Lauttasaari.

C-lohko

Puistolan Urheilijat jatkavat voitokkaasti mallikasta kevättään. Nyt sarjajohtajana keikkuva PuiU pusersi erikoistenkin vaiheiden jälkeen kotonaan 2-1 voiton nuorekkaan pirteästä PKKU/2:sta, Maalintekijöinä Teemu Lamppu ja Joonas Ruumensaari.
Perjantaina 24.5. klo 19.30 FC Kuusysi isännöi PuiU:a Lahden Kisapuistossa. Perjantaina 31.5. klo 19.00 onkin paikallispelin vuoro, Mosan Wembleyllä MPS-PuiU.

Malmin Palloseura napsi kotonaan tiukan 2-1 voiton Hyvinkään Palloseurasta. Jussi Vasara varmisti voittomaalillaan täyden pistepotin. Riihimäellä kävi päinvastoin, RiPS selätti MPS:n 2-1.

Tulevana lauantaina 25.5. klo 15.30 MPS asettuu Ala-Malmin nurmella 100-vuotiasta taivaltaan juhlivan Malmin Ponnistuksen vastustajaksi. Perjantaina 31.5. klo 19.00 on taas paikallistunnelmaa MPS:n ja PuiU:n kohdatessa Mosan Wembleyllä. Malmin Ponnistajat koki Tapulissa niukan 2-1 tappion Tikkurilan Palloseuralle. Eilen tiistaina Ponnistajat kohtasivat FC Kuusysin.
Lauantaina 25.5. klo 15.30 onkin Ala-Malmin nurmella todellinen 100-vuotisjuhlaottelu MPS:aa vastaan.
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliSiltamäen uimahalli poistuu, korkeita kerrostaloja tilalle
Seuraava artikkeliKolmikko ja piparkakkuvarkaat Pihlajamäen kirjastossa