Sulattamolla ystävänpäivä

Taiteen Sulattamo toimii vanhassa Hankkijan talossa Malmin raitilla. Kuva Teija Loponen
Sulattamon ystävät -tapahtumaa vietetään Taiteen Sulattamolla 14.2. klo 15-17.
Tapahtuma on suunnattu niin nykyisille kuin uusille Sulattamolaisille sekä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Vapaaehtoisena voi toimia esimerkiksi avustajana Taiteen Sulattamon tapahtumissa tai vertaisohjaajana taidetoiminnassa.
Vapaaehtoistyöllä Taiteen Sulattamo mahdollistaa mielenterveyttä ja hyvinvointia tukevan taidetoiminnan jatkumisen. Paljon hyvää voi tehdä niin pienillä kuin suuremmillakin teoilla. Sulattamon ystävät -tapahtuman ohjelmassa on muun muassa taiteen soveltamista taidepisteillä, keskustelua vapaaehtoisuudesta sekä kahvitarjoilu. Tapahtumaan on vapaa pääsy.
TL

Edellinen artikkeliErityisuimakortin saanti muuttuu
Seuraava artikkeliSinisiä sävyjä Helsingistä