Tutun tuntuinen lohkojako ensi kaudelle

Kolmosen lohkojako selvillä!
Jalkapallo Kolmonen
Suomen Palloliitto on julkaissut Kolmosen alustavan lohkojaon tulevalle kaudelle 2024. Täkäläisten joukkueiden silmin lohkojaot ovat varsin tutun tuntuisia. Suuria muutoksia menneeseen ei ole.
Lohko A:ssa ei ole joukkueita Koillis-Helsingistä. B-lohkossa täkäläistä kunniaa edustaa yksinään MPS/Atletico Malmi. Malmilaiset saavat vastaansa myös viime kauden lohkostaan tutun kovat vastustajansa, kuten Helsingin Palloseuran ja Laajasalon Palloseuran. Samassa B-lohkossa mittelevät myös FC Kontu, FC FINNKURD, HIFK/2, FC Loviisa, HerTo, Valtti, Töölön Taisto, PPJ/Lauttasaari ja Ponnistus. Lohko on kovin paikallinen, vain vierasottelu Loviisaan ajattaa malmilaisia pois Stadista.
Lohko C pursuaa täkäläistä paikallisuutta. Malmin Palloseura, Malmin Ponnistajat ja Puistolan Urheilijat takaavat nipun kiehtovia paikallismatseja. Muut vastustajat ovat Gnistan/Ogeli, TuPS, RiPS, FC Kuusysi, TiPS, Atlantis FC/PM, PKKU/2, HyPS ja Noula. Reissaamistakin tässä lohkossa riittää. Koillisen joukkueemme saavat vierailla mm. Lahdessa, Riihimäellä, Hyvinkäällä ja Järvenpäässä.
Lohkojen painoarvoja on vaikea puntaroida. Ainakaan tässä vaiheessa. Oletettavaa on kuitenkin, että B Lohkossa ”Tico” saa taas taistella noususta ainakin HPS:n kanssa. Lohko C:ssä MPS:n voi nostaa yhdeksi ennakkosuosikiksi, Viime kaudella MPS sijoittui lohkossaan uljaasti toiseksi, ja nyt joukkue on saanut valmentajakseen kokeneen ex ammattilaisjalkapalloilijan ja Suomen mestarin Ville Lehtisen. Luvassa on talven jälkeen mielenkiintoinen Kolmosen futiskausi.
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliMitä kaupunginosissa toivotaan?
Seuraava artikkeliLajittele joulun jätteet oikein