Erä Karaten nuoret SM-mitaleille

Kristiina Salme 1. palkintopallilla. Kuva Erä Karate
Karaten Suomen mestaruuksista kamppailtiin syyskuun lopussa Vääksyssä. Erän Karatelta kisaan osallistui viisihenkinen joukkue, joka nappasi niin kultaa kuin hopeaa eri sarjoissa.
Erä Karaten edustajina toimivat Kristiina Salme U18 -53kg, Amanda Mertamo U16 +54kg ja joukkue, Elenanor Lehtinen U16 -54kg ja joukkue, Anton Koski U14 -40kg ja joukkue sekä Arn Wolff U14 -55kg ja joukkue sekä kolme valmentajaa: Maija, Satu ja Jussi. Kilpailupäivä alkoi klo 10 katalla eli liikesarjoilla ja viimeiset ottelut käytiin vasta klo 22 aikoihin.
Kristiina Salme uusi suomenmestaruuden viime vuoden tapaan henkilökohtaisessa sarjassa voittaen kaksi kuopiolaista vastustajaa puhtaasti 8-0 ja 3-0. Kristiina otteli lisäksi U18 -joukkueessa edustaen Kuopion sportskaratea. Joukkueottelu käydään kolmen ottelijan voimin ja vastustaja määräytyy joukkueen päättämän ottelujärjestyksen mukaan. Kristiina voitti molemmat joukkueottelunsa antamatta vastustajalle pistettäkään. Joukkueessa Kristiinalle tuli SM-hopeaa. Kaikkiaan Kristiina suoritti neljä ottelua ottaen itse 13 pistettä vastustajista antamatta heille yhtään pistettä.
Anton Koski siirtyi Erän Karateen kesäkuussa. Heti ensimmäisissä kisoissa Erän Karaten väreissä Anton voitti SM-kultaa U14 -40kg -sarjassa. Anton nappasi kolme otteluvoittoa, joilla varmistui sarjan mestaruus. Anton otteli myös yhdessä Arn Wolffin kanssa U14 -joukkueessa, jossa pojat voittivat hopeaa.
Amanda Mertamo otti mittaa kilpasiskoista U16 +54kg -sarjassa voittaen kaksi vastustajaa kolmesta. Mestaruuden vei viime vuoden tapaan Vanessa Kirov. Amanda nappasi hopeaa myös joukkueottelussa Eleanor Lehtisen kanssa. TL
Edellinen artikkeliMPS:n nousu tyssääntyi, kaikilla kelpo kausi
Seuraava artikkeliJohanna Lehtosella harvinainen ammatti